Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dgyongyi93
Dr. Konopka különleges, 52. számú növényi bio olajával és bio vasfűkivonattal. Tövétől a végéig hidratálja és táplálja a száraz és festett hajat.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
2021.10.11. 11:13
Elsősorban az összetevők miatt esett a választásom a termékre a samponjával együtt. Az még so-so...de ez balzsam valami borzalom. Először azt hittem hogy keveset tettem a hajamra (festett szőkített hajam van), azért nem érzem, hogy puhább lenne. Hajszárítás után mint a szénabolya olyan lett a hajam, sprőd száraz durva tapintású, még az utólag ráfújt kétfázisú hajápolóval+hajolajjal sem tudtam helyrehozni. Következő alkalommal többet használtam, a végeredmény még rosszabb lett. Soha többet nem vásárlom. A samponját valószínűleg elhasználom, de a megmaradt 2/3-nyi flakonnal fogalmam sincs mit fogok csinálni...valószínű kukában végzi.
Utoljára szerkesztve: 2019.07.21. 16:39 - 2019.07.21. 16:28
A sanpon párjával használtam nagyjából 2 évig. Nem kellett volna... Két három hete váltottam sampont, és a hajam új életre kelt. Tehát ezek a Konopkas termékek tönkre vágták a hajam. Kezdjük ott, hogy nagyon sok hajam hullott ki hajmosás közben, most az új samponomtól semmi. Nagyon száraz, szálló és töredezett lett tőle a hajam. Most újra selymes, sima és egybefüggő. Nem ajánlom senkinek. Katasztrófa, az, amit művelt a hajammal... És végig azt hittem, hogy a hajam a bűnös.A nővérem szereti.. Szép a haja tőle. Nem tudom, hogyan..
2019.05.13. 08:32
Sokáig elég,viszont most váltottam egy másik vegán termékre, így az újhoz viszonyítva, ettől kicsit "durva" tapintású lett a hajam, és a szokottnál is jobban töredezett.
2018.09.02. 11:31
Kellett valami CF a hajamra, hirtelen és,ami drogériás, így könnyen elérhető, mivel ezt nem próbáltam még, így megvettem ezt. Illata elsőre nagyon fura volt, de igazából nekem semmi nem csinál csodát a hajammal, így nekem egy szimpla balzsam, melyet saját samponjával együtt használok:) Utána megy a hajvégápoló meg szokásos körök, így nem marad meg a gyógynövényes illat sem a hajamban, még, ha ráesik az eső, akkor sem. Mivel, tényleg úgy kezelek már mindent, hogy nem válik be hajammal, így konkrétabb véleményt nem tudok írni :)
2018.08.23. 19:32
Jó volt az ára ahhoz képest és nagy kiszerelés tényleg. Nagyon tetszett az illata, nem is tudom mire emlékeztet, tetszik hogy sok növényi összetevő van benne. Az állaga elég vizes, nem olyan megszokott balzsamszerű, krémes, ami nem lenne baj, de sajnos nekem kevés ez az ápolás és még sokat is használok belőle. Akinek zsíros hajra van annak szerintem jó lehet, de nekem nem jött be. Még próbálgatom pakolásként jó sokáig rajta hagyni, hátha legalább picit csinál valamit az a sok gyógynövény, ha beszívódik
2018.08.11. 11:50
Ár-érték arányban pocsék. Megfogott azzal hogy natúr, nagy kiszerelésű és ehhez képest olcsó. A samponjával együtt használom. Az illata nem rossz, de az ígért hatás elmaradt. Van a kupakján egy kis cetli amibe bele van írva milyen pakolást kell csinálni otthon, azt a hajra tenni és úgy lesz hatásos majd. Kipróbáltam úgy is de semmi, plusz rengeteg időmet elveszi.