Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
magnes
Alumíniummentes, ezenkívül nem tartalmaz mesterséges illatanyagot és színezéket, parabéneket, tartósítószert.
2021.03.19. 09:17
Egy ideig bevált, azonban elkezdett irritálni, pedig szerettem nagyon.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.03. 09:10 - 2020.10.10. 09:34
Most, hogy vége a nyárnak megint átváltok ezekre a bio dezodorokra. Sok márkát kipróbáltam már de nekem eddig a Dr. Organic vált be legjobban, bár az áruk azért borsos. Ezt, a kókuszost és a gránátalmást váltogatom, ezeknek van a legjobb illata szerintem. Fél napot kb nekem kibír úgy hogy nem izzadok ami szerintem nagyon jó és az összetevői is szuperek. Ennek kimondottan tetszik a gyógynövényes illata! Update: Nem értem, hogy miért mindig a bio termékekre leszek allergiás?! Ami tele van parabénnal meg aluminiummal azzal semmi baja a bőrömnek, de ettől a deotól piros szárazságfoltok jelentkeznek a hónaljamon mindig amikor elkezdem használni :( Nagyon sajnálom pedig végre azt hittem megtaláltam a tökéletes bio deot.
2020.05.21. 07:59
Nem régóta használom, de eddig csak jókat tudok mondani róla :) Nagyon szeretem!! kellemes illat, tartós hatás, szép összetevők.
2019.07.03. 19:16
Nagyon kellemes az illata, de azért nem teljesen tökéletes. Nekem kicsit túl folyós (mondjuk a Biobaza-hoz hasonlítva), és a hatás sem olyan tartós.
2019.07.03. 12:47
Nagyon meglepett.Rengeteg alumínium mentes dezodort teszteltem már,eléggé izzadós vagyok,és hát egyik sem hatott.A szagokat akartam megszüntetni elsősorban,de ez az izzadást is gátolta nálam...Az ára kicsit húzós,de épp akciós volt így nem volt vészes.Egy dolog nem tetszik,de az egyéni problémám,hogy pálmaolaj van benne.Amúgy szép viszonylag az INCI.Az illata amúgy nekem icipicit ecetszagú.De nem az a tömény.Volt kellemesebb illatú,de nem tudom azok mennyire hatásosak.Majd tesztelem őket sorba.
2018.10.21. 21:16
Nekem nagyon bevált ez a dezodor. Még a nagy nyári melegben is elég egyszer utánakenni. Az illata is kellemes, csak ezt használom.