„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
malvina
Alumíniummentes golyós dezodor bio szűz olivaolajjal. A pórusok elzárása nélkül természetes összetevőkkel biztosít hosszantartó védelmet. Gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.
Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartalmaz parabént, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, kőolaj-származékokat, alumíniumsókat, alkoholt.
2021.07.29. 12:17
Jó kis maszkulin illata van,a feladatát ellátja,/szagsemlegesítés,nem izzadásgátlás/.Aki hirtelen vált alusról alumentesre,bizony számoljon azzal hogy a test elkezdi a mérgeket eltávolítani,ezért van az erősebb testszag,én is megküzdöttem ezzel mikor váltottam immáron vagy tíz éve,de nem bántam meg,egész egyszerően már nincs hónaljszagom,hiszen nincs eltömítve alumíniummal az izzadságmirigy így el tud távozni minden ami nem oda való.Türelemjáték ez de megéri kivárni.Remélem tudtam segíteni picit aki most tér át alumentesre.
2019.08.02. 21:44
Kellemes illata van, ami meg is marad egész nap, de a kellemetlen szagok ugyanúgy érződnek mellette, pedig nem vagyok egy izzadós típus, eddig egyetlen korábbi deómmal sem volt problémám, csak azért váltottam, mert ebben kevesebb káros anyag van. Július közepén, tehát a legnagyobb melegben kezdtem el használni, lehet, hogy télen jobb... Más baj nincs vele, tök jó, hogy alumíniummentes, de éppen a dolgát nem végzi, ráadásul rohadt drága... Biztosan nem veszem újra.
2019.02.09. 10:28
Egy kissé értetlenül állok a sok pozitív vélemény előtt, úgy látszik csak az én bőrömmel nem kompatibilis ez a dezodor. Igazából több kárt csinált, mint hasznot. Elkenegetem, mert ahhoz túl drága volt,hogy csak úgy bűntudat nélkül megváljak tőle, de aztán szeretném nagyon gyorsan elfelejteni. Alapból amúgy kellemes az illata (2 percig ha érződik) és nem csípte a bőrömet, ezért kap 2 csillagot. A feladatát viszont képtelen ellátni és még ront is a helyzeten.Soha többet.
Utoljára szerkesztve: 2018.10.27. 06:18 - 2018.07.02. 11:02
Nagyon jó illatú, biztos nem bántja a bőrt, nem csíp. Csak enyhe dezodoráló hatása van, csak itthonra használom amikor nem kell intenzív hatást elérni.Van olyan akinek allergiás a bőre a dezodorokra, és az aloés változattól nem. Csak azt bírja.
2018.03.13. 21:58
Nekem nagyon tetszik ebben a dezodorban, hogy aluminium-, parabén- és alkoholmentes. Az illata is kellemes, nekem legalábbis tetszik.Viszont szerintem néha túl sok kenődik fel, vagy hogy is mondjam, és akkor egy kicsit "tocsogok" a deoba, ami nem túl kellemes, valamint néha mintha túl szárítaná a hónaljamat, olyankor kihagyok 1-1 napot. Amúgy nagyon tartós és sokáig elég egy 50 milis flakon!Én ősszel-télen használtam, de a vastagabb pulcsiban megizzadtam és elég kellemetlen szagot hoztam össze, úgyhogy a vastagabb ruhákhoz vagy rohanósabb napokra nem ajánlom.Ez volt az első ilyen deom egyébként, ajándékba kaptam, az árát viszont túlzásnak érzem, ezért nem hiszem, hogy megveszem újra.
2017.10.26. 19:59
Nekem nagyon bejött ez a deo! Tetszik nagyon az illata, kis szolid és nagyon jól állja a sarat egész nap és még aluminium és parabén-mentes is! kell ennél több?
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.