Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

dr. Organic Oliva Testápoló

4.5
Hozzáadva 2012.02.10.by

Szendi

Kiválóan hidratáló, intenzíven tápláló gyümölcs olajsavakban gazdag, antioxidáns hatású olaja, értékes bioaktív növényi hatóanyagokkal kiegészítve. Hatékonyan hidratálja a bőrt, a bőrszövet mélyebb rétegeibe hatolva táplálja és hidratálja a sejtközti szövetet, helyreállítva a bőr természetes egységét. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. Nem tartalmaz:

parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.02. 11:21 - 2018.07.02. 11:18

Hát ez a testápoló tényleg jó volt. Bár száraz bőrre hosszútávon kicsit kevés, ...így gyorsan fogy. Szerettem nagyon ,csak ha annyit kentem volna rá amennyit szeretnék és szükséges...akkor kb. 1-2 hónapig tartott volna. :( De lehet h még újraveszem, Nagyon szeretem

2018.01.03. 19:40

Télen használom, mert nagyon száraz a bőröm. Nagyon jól hidratál. Könnyen felszívódik, nem marad ragacsos a bőröm utána.

2016.02.28. 15:01

A Holt-tengeri ásványost váltottam le erre. Szuper az állaga. Könnyen beszívódik, illata mennyei. Együtt használom az ugyanilyen tusfürdővel. Maximális elégedettség. :)

2014.04.14. 18:13

Terra Naturi kókuszos testápolója helyett kerestem valami mást és persze a jól bevált dr. Organicnál kerestem vígasztalást. Mikor megláttam az állagát, lélekben le is mondtam róla, hisz a lábam képes pikkelyesre száradni, de nem csalódtam a márkában. :) Könnyűnek tűnő, jól kenhető, igazán tápláló testápoló kellemes illattal. Viszlát száraz bőr! : ))

2013.12.22. 11:18

Nekem nagyon bejön ez a testápoló. Tápláló, mégis könnyen beszívódik, és az illata is kellemes. És a tudat, hogy csupa természetes összetevőből áll.. :) Sajnálom, hogy csak most leltem rá. Annyi vacakot magamra kentem már... :(

2012.04.18. 14:10

Most fogyott el, és csak azért nem veszem most újra, mert az E-vitaminos változatot tesztelem jelenleg. Nekem eléggé bejött. Bár testápolóként van jegyezve, én arckrémként is ezt használtam, és nagyon szerette a bőröm. Egyébként a dobozára is rá van írva, hogy az egész testfelületre alkalmas. Télen használtam, amikor nekem iszonyúan száraz a bőröm, ezért ez egy picit kevés volt, de tél elmúltával simán jó. Valóban hamar beszívódik, semmi nyomot nem hagy a bőrömön. Az illata olyan "natúr termék" illat, aki nem szereti az ilyesmit, nyilván ezt sem fogja szeretni, de nekem nem okozott gondot.