Hidratáló krémek

dr. Organic Bio Rózsa Nappali Krém

3.8
Hozzáadva 2020.04.27.by

Jana13

Gazdag aromájú tápláló krém, a mélyebb bőrrétegekbe is behatol, stimulálja a sejtregenerációt, támogatja a kollagén és elasztin szintézist. Hidratálja, táplálja, feszesíti és energiával tölti el a bőrt. Aromatikus, antioxidáns hatású rózsa illóolaj, értékes bioaktív hatóanyagokkal kombinálva. Behatolva a mélyebb rétegekbe támogatja a sejtregenerációt, a kollagén és elasztin szintézist. Hidratál, táplál, véd és csökkenti a finom ráncokat, redőket. Klinikailag igazolt, öregedésgátló Vidrafűvel. Nem tartalmaz: Parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, -tartósítószert.

2021.03.18. 07:15

Az első használatoknál tetszett ez a krém. Majd a későbbiekben észrevettem, hogy nagyon zsíros marad tőle a bőröm és pár pattanást is előidéz, nekem húzta az arcomat is.

2020.05.22. 22:23

Normál bőr

Szeretem ezt a kellemes illatú krémet, gyorsan és könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. Hidratál, nem irritál és tetszik az összetevő lista még ha olyan hosszú is. Nekem bevált.

2018.10.02. 11:41

Megvétel után olvastam a véleményeiteket, hogy apró pattanásokat okoz. Lehetetlennek gondoltam, de tényleg így van...Pedig illatra állagra és hatásra szuper kis krém LENNE.

2017.03.05. 14:49

Kombinált bőr
Bőröregedés

Hidratálónak vettem és mivel a rózsaillat az egyik kedvencem, ezt is ki kellett próbálnom.Nekem kevés, pár órával felkenés után húzódik a bőröm és átcsillog a smink alól.

Utoljára szerkesztve: 2014.06.20. 07:37 - 2013.12.18. 12:50

Normál bőr
Nincs

Nagyon szeretem, nem tudok rá rosszat mondani. Ajánlom a többi rózsással együtt használni. Tényleg úgy érzem, hogy mélyebben táplál. Csodát azért ne várjatok tőle :)

2013.06.16. 07:55

Száraz bőr
Vízhiány

Ezt a kremet hasznalom mar fel eve, az illata, az allaga nagyon tetszik. Keves is eleg belole, egesz nap hidratalt tole a borom! Termeszetes es kevesebbe kerul, mint amiket eddig probaltam :) Csak ajanlani tudom! Barcsak lenne ez a krem fenyvedovel is!