Szemkrémek

Dr. Organic Rózsa Szemkörnyékápoló Szérum

3.5
Hozzáadva 2011.04.11.by

mucika72

Polypeptid és F vitamin struktúrájú szérum, mely áttörés a bioaktív öregedésgátló bőrápolás területén.

A rózsaolaj a természet legjobb szere az érzékeny, öregedő bőr ápolására. Válogatott természetes, bioaktív hatóanyagokkal hidratál és támogatja a sejtregenerációt, fiatalos megjelenést biztosít.

Alkalmazás: Kis adag szérumot gyengéd mozdulatokkal vigyünk fel a szem környékére. Kerüljük a szemmel való közvetlen érintkezést. Száraz helyen, napfénytől védve tároljuk.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: Parabéneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

A krémben lévő illatanyagok természetes forrásból származnak.

2014.07.20. 08:45

Nagyon kellemes textúrájú, bármennyit beszív a szem alatti bőrterület belőle. Hatása ennek ellenére nálam nem nagyon látható, pedig még csak egész pici ráncaim vannak. Illata annyira diszkrét, higy szinte nincs is. Úgy összességében egy jó 3 csillag, a természetes összetevők, jó állag és csomagolás miatt. De ennyiért több hatást várnék...

2014.05.24. 14:39

én meg pont fordítva vagyok, mint az előző. nem igazán jöttek be a dr. organic termékek, de ez életem szemkörnyék ápolója! még fényképeken is látom, hogy komolyan el is tűntek a kis ráncok a szemem sarkából.iszonyú sokáig elég, mert egy borsszemnyi elég szemenként, így én az illatát se érzem, pedig utálom a rózsa illatot.biztos, hogy újra veszem, ha egyszer elfogy, bár már 1 éve használom legalább (csak éjszakára)

2012.11.19. 23:56

Én aztán tényleg kedvelem a Dr Organic termékeket, de ez sajnos nem sokat tud:-) Hármasnak elmegy:-)

2012.01.21. 11:01

Kedvelem - kellemes rózsaillat, jó hidratáló hatás, de ránctalanításban nem ez a krém az ász. Legalábbis nekem nem.