mrs.imperator
Természetes bőrápoló éjjel és nappal. Rugalmasságot ad a bőrnek. Gyorsan beszívódik és nem zsírosít.
Utoljára szerkesztve: 2015.03.08. 13:36 - 2015.03.08. 13:30
Csupa jó véleményem volt a termékről addig, amíg el nem olvastam az összetevőket. Számomra meglepő, hogy egy gyógyszertárban beszerezhető termékben (legalábbis én eddig csak ott találkoztam vele) több parabén-származék is található. Ezt leszámítva egyébként nincs vele gond, könnyen beszívódik és kellően hidratál, nem hagy zsíros érzetet maga után. Az összetevői miatt azonban nem fogom újravenni!
2013.11.28. 13:11
Én a pingvin patikában szereztem, a kuponokból vettem ezt is, de sztem rendesen pénzért is meg lehet venne. /mondjuk a pingvin patikákon kívül máshol még nem láttam/ Meg vagyok vele elégedve én is.
2013.11.18. 17:55
Annyira szeretem ezt a testápolót!Hamar beszívódik,és rendkívül jól hidratál.Anyukámtól kaptam,és ő is kapta valahonnan.Nem tudja valaki hol lehet ilyet kapni?
2013.10.12. 12:52
Nagyon jó az illata, kellemes mézes, tetszik a törtfehér színe is, könnyű, gyorsan felszívódó krém, jól hidratál és nagyon olcsó, sokáig elég :) Arcra, kézre, testre, bárhova.