Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
horvathm
Ez a stift feledhetetlenné teszi megjelenésedet! Használd kivételes alkalmakkor arcodra, vállaidra vagy a dekoltázsodra. Használata könnyű, hatása tartós, elegáns, bronzos, csillámos hatást biztosít.
2015.05.22. 08:36
Szép fényes, ezzel nem is lenne baj, viszont alig használtam belőle, valahogy eltört a tekerője. Nem sajnálom túlságosan, amúgy sem volt kedvenc. A benne lévő cucc sem tartós, nekem legalább is nem vált be.
2014.03.27. 12:19
Fú nálam felemás a dolog ezzel a termékkel kapcsolatban, két árnyalatot szereztem be és az egyik tökéletes a másik meg egyszerűen eltűnik a bőrömön. Írtam róla a blogomon is:http://ingridsbeautyworld.blogspot.hu/2014/03/elf-body-shimmer-cosmic-coral-blazing.html
2013.07.27. 08:33
Strandra, vagy akár esti programokhoz is nagyon jó, én nem arcra használom, hanem a vállaimra, picit a karjaimra, dekoltázsra, szépen kiemeli a napbarnított bőrt, és elég tartós is, van, hogy fürdés után is látom még a csillámokat. Az állagával nekem nem volt problémám, krémes, jól el lehet dolgozni.
Utoljára szerkesztve: 2013.01.13. 14:57 - 2013.01.08. 17:10
Én imádom a csillámos, arany fényű arc-testápolókat és ez pedig egy ilyen stift! Nekem nagyon elnyerte a tetszésem!A színek azonban nem ugyanolyanok, mint a képeken... de ettől függetlenül szépek!