Fog- és szájápolók
Szájvizek

ApaCare Liquid Antibacterial Tooth and Mouth Balm

Hozzáadva 2018.07.23.by

nekoSX

Hidroxiapatitot tartalmazó balzsamos szájvíz, ami gyengéden bevonja, simítja a fogakat és szembeszáll a baktériumokkal. Védőréteget képez, a repedéseket befedi. Csökkenti a fogérzékenységet, véd a fogszuvasodás és a parodontózis ellen. Kellemes friss ízű.

€8-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.04.19. 09:42 - 2023.04.16. 17:57

Az ApaCare fogkrémmel együtt használom a balzsamos szájvízet parodontózis ellen. Kellemes aromájú szájvíz, a fogaimat és az ínyemet is rendben tartja.

2022.02.06. 20:34

Egészen korrekt kis szájvíz, a fogkrémjét nagyon szeretem, adni szerettem volna ennek is egy esélyt. Én furcsának találom az állagát és sok sem kell belőle, az öblögetéskor kicsit felhabzik, ezzel még csiklandósabb maga az élmény, de még közel sem kellemetlen, inkább csak szokatlan a szájvizek világában. A fogaim hála a fogkrémnek és szerintem a szájíz is közrejátszik, sokkal ellenállóbb és nem érzékeny, továbbra is használni fogom őket a mindennapokban. :-)

2019.05.12. 06:55

Én is a Müllerben vettem, és hasonlóan történt a vásárlás, mint nekoSX esetében. :-) Megláttam, elolvastam a leírását a dobozon,és nagyon kíváncsi lettem. Nagyon kellemes ízű, valóban balzsamos kicsit, de cseppet sem zavaróan, sőt. Nem öklendezek utána, nem mar szét, és kellemes, tiszta érzet marad a számban utána. Az állaga sem szokványos, kicsit sűrűbb, fehér cucc. Az összetevők is nagyon rendben vannak. Az ára nem éppen baráti, úgy emlékszem 3000 Ft körül van, de nekem megérte. Nagyon bízom a hosszabb távú hatásában is (reminalizálás, erősítés).

2018.07.25. 19:55

Müllerszombaton botlottam bele, a szájápolásnál szerencsétlenkedett valahol a polc legszélén. Mivel pont szemben álltam vele, szemet szúrt az egyszerű dizájn és elolvastam a hátulját, megtetszett, hogy egy természetes ásvánnyal próbál a fogzománc savas elvékonyodásán vmit javítani, ezért megvettem. Itt a nyár, rengeteg gyümölcsöt eszem és nekem sajnos problémát okoz az ilyenkor fokozottabban jelentkező fogérzékenység (főleg a savasabb gyümik után). Nagyon megszerettem ezt a szájöblögetőt, azt kell mondjam, hogy jobban bevált, mint az Elmex erózió elleni szájvize és az összetevői is szebbek. Nagyon kellemes az íze is, nem az a full mentolos. Az állaga tejszerű, fehér, nem átlátszó, kicsit sűrűbb folyadék. Azt ugyan nem érzékelem, hogy bevonatot képezne a fogakon (de nem is igazán szeretném, mert az olyan lenne mint egy lepedék...) de az érzékenységet abszolút megszünteti és szeretném hinni, hogy véd a savak ellen is. Lassan elfogy, de tuti újravevős. A neten közben láttam, hogy ez az APA márka (vicces név, ha nem gondolunk az apatitra) rengeteg egyéb fogápolási termékkel is rendelkezik, kár hogy nálunk nem sok minden kapható tőlük.