Verena
Ajakápoló maszk, amely gyengéden hámlasztja az elhajt bőrsejteket az ajkakról, amíg alszunk. Erős hidratáló és tápláló hatású, védőréteget képez az ajkakon.
Elérhető bogyósgyümölcs (rózsaszín) és lime (zöld) változatokban.
2021.07.05. 12:11
Laneige lip maskot szerettem volna venni, de valahogy félrement a netes rendelésem és amikor megérkezett a csomag akkor láttam, hogy nem rá vágytam. :D Mivel nagyon szuper kis termék, így egyáltalán nem bántam meg, hogy véletlenül ezt rendeltem meg. Én nagyon szeretem az állagát és az illatát és valóban nagyon jól hidratál. Mivel nem használom minden este, így jó ideje megvan és örömmel olvastam az előző véleményt, hogy a közelben újra is tudom venni, ha elfogy.
Utoljára szerkesztve: 2021.05.19. 08:59 - 2021.01.08. 20:59
Újonnan nyílt koreai termékeket forgalmazó Bp-i boltban vettem (Múzeum körúton).Laneige terméket akartam venni, de ez is tökéletesen teszi a dolgát, az ár töredékéért. Önállóan akár szájfénynek is szuper, és valóban jól ápol.Update: kb 5 hónapig kitartott ez a mennyiség
2019.04.18. 18:54
Nagyon jó kis maszk, teszi a dolgát. Nagyon kicsi csomagban van, de teli van a tégely termékkel.