Szérumok, Kezelések

Elra Story Alpine Remedy Healing Serum

Hozzáadva 2019.02.03.by

Edina1313

Gyógyító, bőrjavító szérum 77% havasi gyopár, valamint propolisz kivonattal, amik vitalitást, energiát biztosítanak a bőrnek azáltal, hogy fokozzák annak természetes megújulási potenciálját. A szérum emellett segít erősíteni a barrier réteget, védi a bőrt a külső környezeti ártalmaktól.

2019.04.03. 07:26

Eléggé vakon vettem, nem tudtam, hogy mire számítsak. Az első csalódás, ami ért, az a gagyi műanyag üveg és pipetta. A képen olyan jól néz ki és tudom, hjogy az üveg nem utazásbarát, de én akkor is jobban örültem volna, ha kicsit masszívabb a csomagolása. Na de végülis az a lényeg, ami benne van. Mondhtani elég vészterhes időben kezdtem el használni, így volt tere bizonyítani. A honmlokomon nőtt egy nagy piros, gyulladt pattanás, közben az állam környéke sivatag száraz volt, már-már hámlott. Hát egyikkel sem tudott semmit sem kezdeni. A pirosságot nem húzta le és a durva szárazságot sem enyhítette. Alapvetően egy szép INCI-vel rendelkező, kellemes hidratáló kis szérum. De ennyi pénzért, én többet vártam. Ami még egy negatív pont, hogy nagyon gyorsan fogy. Szerintem max. 2 hónapra elég, ha valaki reggel és este is használa. Újra venni nem fogom és nagyon ajánlani sem szeretném. Aki hasonló szérumot keres, az szerintem nézzelődjön még, de mivel az előző hozzászólónak bejött, lehet, hogy csak nekem nem volt elég a teljesítménye.

2018.08.28. 13:19

Életemben nem hallottam a márkáról, de itt krémmánián megtetszett egy próbacsomag, amiben ez is benne volt. (A hidratálóval, tonerrel és lemosóval együtt.) Valami eszméletlen jók! Volt egy-két gyulladt nem múló mély púpom, egy hétvége alatt teljesen elmulasztott mindent ez a szett. Azóta is, ha valamire behisztizik a bőröm ezeket veszem elő, és nagyon jól lehúznak mindent. Konkrétan ez a szérum egy folyósabb ragacsos anyag, magában és szettben sem szívódik be igazán, ezért nappalra nem is erőltettem. Ha kerül fölé valami, ami segít neki beszívódni, vagy ha kevésbé van meleg akkor elviselhető, lehet rá sminkelni. Illetve talán ha az embernek szárazabb a bőre - na nekem zsírosodásra hajlamos, pláne 35 fokban. Cosdnán, ha jól emlékszem, fent van az összetevő lista, a havasi gyopár kivonat áll a középpontban, egyébként hozzá a szokásos koreai vonalat. Allergiás reakciót nem okozott, kevés elég belőle, erőteljesen gondolkodom, hogy beszerzem teljes kiszerelésben az egész szettet.