Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

1 vélemény
Hozzáadva 2021.04.12.by

Qwerty

60 db

A zöld tea kivonat hozzájárulhat a szem alatti finom bőr megerősítéséhez ezzel a nedvességtől átitatott hidrogél szemtapasszal. Különös gondot fordíthat azokra a területekre, amelyek könnyen elveszítik feszességüket - a szem alatt / között, a száj körül stb.

• Világosító
  • Hidratáló
  • Élénkítő
  • Segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését

Utoljára szerkesztve: 2022.07.01. 19:06 - 2022.03.20. 20:46

Ez olyan "van, de minek?" kategória számomra. Irtó macera, nagyjából havonta egyszer szánom rá magam, hogy az estémbe ezt beiktassam. Csúszkál percekig, folyik mindenfelé, össze-vissza trutyizok mindent még úgy is, hogy lecsöpögtetem a doboz felett. Spatulát csomagoltak mellé egyem a szívüket, lehet én vagyok béna, de nekem azzal nem sikerült kivennem. Ha lenne értelme nyilván gyakrabban használnám, de sajnos az égegyadta világon nincs, azon a kis hűsítő hatáson (ez is nagyrészt abból fakad, hogy hűtőben tárolom...) és itthoni wellness élményen kívül. De mitől is lenne? Érdemibb mennyiségben niacinamide, meg hyaluronsav van benne, ezektől csodákat önmagukban nem vár az ember szemkörnyéken. Ajándékba kaptam, 1 forintot nem adnék ki érte, másnak sem javaslom.