Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Ayla
A mindig megújuló énekesnő első parfümje hű maradt extravagáns stílusához, a tetszetős üvegcse ugyanis fekete színű fluid állagú parfümöt tartalmaz, mely csak a bőrön válik átlátszóvá. A teljesen átlátszó üvegcse dizájnja is ezt az innovációt hivatott reklámozni: az átlátszó, tojás formájú szórófejes üveget aranyszínű, karmos kupak zárja le.
Az illat megkomponálásakor is elrugaszkodtak a hagyományoktól, ugyanis a parfüm nem a hagyományos parfümpiramist követi, hanem egy különleges keverési eljárással minden illatösszetevőt egyszerre érezhetünk. Az összetevők - nadragulya, orchidea, Sambac jázmin, méz, sárgabarack, füstölő és sáfrány- közül a legkülönlegesebb talán a belladonna (nadragulya), amely egyáltalán nem szokványos.
2024.04.26. 19:27
Imádtam, sajnálom, hogy már nem kapható.Dögös nőies fűszeres illat.
2022.11.06. 12:35
Tetszik az üvege, egy minta kis üvegcsém van. Jellegzetes illata van, extrém fekete színe. Az illata édeskés semmihez sem fogható, egyedi.
2020.10.04. 13:47
Nem vagyok jò véleménnyel a celeb parfümök iránt, de ezt szeretem. Édes, semmivel nem összetéveszthető illat. Már nem gyártják, ezért az 50 ml-es üvegemmel spòrolok.
2019.08.15. 20:05
Ez az az illat az életemben, amit úgy vettem meg hogy meg sem szagoltam. És amúgy is akármilyen illatú lett volna izzó egyetemista korom illata és csakazértis megvettem volna. Nagyon vagány, tartós imádott fekete, jó az illata is, számomra egy éjszakai illatként működik a legjobban. Nem vettem újra, mert egyszeri és megismételhetetlen számomra, ez Gaga miatt tetszett leginkább, a többi pedig minden rendben van vele és szívesen használtam.
2019.07.31. 06:02
Nekem jelenleg ez a kedvenc parfumom. Jó illata van és elég tartós is. Az üvege pedig még külön tetszik, akár onvedelemre is lehetne használni :D szerintem apszolut megeri az árát :)
2019.05.27. 18:11
Csak mintát rendeltem belőle, de vágyom a teljes kiszerelésre, mert egyszerűen csodás. Egy belevaló, nőies, de nem nehéz illat, nem tolakodó. Tartósságát nem a legerősebb, de némely összetevőjét nap végén is érzem magamon.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.