stunde67
Aktív komplex a szempillákra
Szérumot naponta legalább egyszer, lehetőleg reggel smink előtt vagy esti tisztítás után kell felvinni.
A szempillák és a szemöldök 12 hét elteltével a mindennapi használattal lényegesen hosszabb, sötétebb, teljesebb és erősebb.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.25. 12:59 - 2016.07.04. 12:35
Szempilláimra használom, 3 hét után már láttam a növekedést. 4 hónapja használom és a pici szempilláim után olyan mintha műszempillát raktam volna fel. Nem olcsó termék, de garantált sikert hoz, többi márkához viszonyítva dupla mennyiség. A tubusba nem látni bele, de szerintem még 2-3 hónapot kitart.Több mint félévig használtam, újravevős cucc lett nálam!