Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
rottya
A Seloil sampon nagyon zsíros hajra való készítmény, mely különleges gyógynövény összetételénél fogva segíti a sejtek zsírtermelésének normális muködését, az egészséges pH érték helyreállását. A készítmény használata egyben késlelteti a haj és fejbor öregedését és így csökkenti a hajhullást.
Kiszerelés: 120 ml
2016.02.22. 19:32
A legjobb sampon volt zsíros hajra amit eddig találtam, de már sehol nem lehet kapni :( Sellont persze még mindig árulnak. Ha valaki esetleg lát valahol, ideírhatná.
Utoljára szerkesztve: 2015.09.14. 11:59 - 2015.09.14. 11:58
Jól tisztít és imádom az illatát. Nincs egy nap után koszos érzése a fejbőrnek, ami nálam egyfajta allergiás reakció lehet bizonyos összetevőkre. Ez után is kétnaponta mosok hajat, de nem volt még olyan samponom ami után nem...
2015.06.09. 09:06
Szerintem egy teljesen jó kis sampon. Ezzel mosom meg először a hajam, másodszor pedig egy másik samponnal, éppen ami van itthon. Jól tisztít, szerintem jól is habzik, és nekem nem zsírosodott jobban, mint ahogy amugy szokott. Valóban ehhez a kis kiszereléshez nem kedvező az ár (1600 Ft-ért vettem).
2013.01.27. 23:36
Korpásodásra való testvére, a Sellon nekem nagyon bevált, ez viszont sajnos nem, pedig elég drága volt. Amíg nem használtam, minden másnap mostam hajat, ezzel a samponnal pedig odáig jutottunk, hogy minden nap csap alá kellett dugni a fejem, mert másnap reggelre szó szerint csöpögött belőle a zsír. Becsülettel elhasználtam a flakon felét-háromnegyedét (a rövid haj nagyon sampontakarékos), tehát adtam neki időt bőven, de a helyzet nem javult, sőőőt. Pedig a Sellon hatékonysága miatt nagyon bíztam benne és szerettem volna szeretni. A mosás napján mondjuk szép volt tőle a hajam, de ez nálam minden samponnal így van, ezért nem jár neki pluszpont.
2012.11.13. 10:54
Sajnos nekem nem vált be. Követtem a használati utasítását is, de inkább csak az ellenkezőjét váltotta ki. Ár-érték aránya közel sincs egyenértékben.
2012.08.10. 19:40
Én is megvettem, mert nekem aztán tényleg semmilyen sampon nem szünteti meg a zsírosodást. Sajnos ez sem, talán még jobban is zsírosodott, el sem használtam teljesen mert tényleg nem habzott és nem szerettem vele hajat mosni. Drága is volt.