Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
lasvegas
2020-ban megújult összetétel!
Színvédő, hidratáló sampon, ami kifejezetten az extrém ausztrál időjárásnak megfelelően lett kialakítva. A nap nem csak a bőrt, de a fejbőrt és a hajat is károsíthatja, töredezettséget és szárazságot okozva. A hidrolizált búzafehérje és a hidrolizált búzakeményítő hidratálja és táplálja a hajat, így az, ápolt marad, még forróság és erős szél esetén is. Elengedhetetlen hidratáló sampon bármilyen éghajlaton.
2024.02.06. 11:49
Harmadszori samponozásra használom, először Inecto kókusz, utána Eleven Australia Deep Clean (csodaszer), majd jöhet ez. Kevés kell belőle, tetszik az állaga, de ha a Deep Clean samponhoz hasonlítom, akkor csak 4 csillag. Sok, hosszú, de vékony szálú hajam van, legközelebb az I Want Body-t fogom megvenni, aztán meglátjuk, melyik válik be.
2023.12.11. 16:15
Legjobb sampon és balzsam, amit valaha használtam. Száraz, szőkített hajammal csodát tett + a hajmosást is kitudtam vele tolni ( korábban 2-3 naponta mostam, ezzel majdnem egy hetet is simán kibír a hajam)
2021.12.02. 13:58
A szőkített hajam (ami ráadásául még vékony szálú is) miatt kezdtem használni. Szépen tisztít. Már huzamosabb ideje használom és ennek ellenére sem vettem észre, hogy "megszokta" volna a hajam. Sokadjára is ugyanolyan csillogó és könnyen kezelhető lesz. Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Hajszín váltás miatt lehet következő alkalommal nem ezt a típust veszem, de mindenképp márka hű maradok.p.s.: Való igaz, hogy kicsit drága az átlag drogériás termékekhez képest, viszont jó befektetés, mert meghálálja a haj.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.11. 13:41 - 2020.02.26. 18:51
Alapvetően gyorsan zsírosodó hajam van, száraz hajvégekkel.Minden sampon, amit eddig használtam, könnyen felhabosodik, emiatt a beidegződés miatt nagyon zavart, hogy ez csak nehezen. Így végül bár problémám egyáltalán nem volt vele, szerettem az illatát, viszont nagy csodákat azért nem művelt, ehhez mérten pedig azért elég drága a termék, végül elhasználtam, de nem tértem vissza hozzá. Eddig. Mivel mostanában el kezdett töredezni a hajam, lehet, hogy mégis teszek vele egy újabb próbát.
2019.12.16. 11:43
Utazó méretben próbáltam ki és imádtam. Észrevehetően fényesebb lett a hajam minden használat után.