Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
PaperMama
Könnyű textúrájú, multifunkciós, hidratáló hatású BB krém, felső kategóriás összetevőkkel, és a élvonalbeli fejlesztési háttérrel, technológiával. A bőr puhaságát megőrzi hosszú órákon keresztül, mindeközben természetes érzést, és egységes bőrképet biztosít.
2014.09.23. 13:04
Kellemes illata van. Én nyáron nem használtam, mert egy bb krémhez képest kicsit sok. Elég jó fedése van és az arcot is szépen egységesíti. Hosszabb távon átfénylik az arcon(legalábbis az én zsírosodásra hajlamos arcomon), de ezt púderrel jól lehet korrigálni.
2013.06.13. 14:33
3 mintát használtam el és nagyon tetszett a krém. Nem túl világos, szépen igazodik a bőrömhöz és nagyon jó fedése van, illata gyakorlatilag nincs is.
2013.05.24. 16:29
Hmmm...számomra egy BB krémhez képest brutális a fedése :) A finise púderes,(az illata is olyan enyhe babapúder, nem zavaró) még az orromon is, pedig ott mindig fényesedik, mindegy mivel kenem. A színe abszolút illik az én bőrszínemhez (világosabb típus), de egyáltalán nem szürkés szerencsére.Minden BB előtt megszokásból hidratálózom, ez jól kijön a krémmel, nem pereg, nem ragad. :)Viszont olyan 'nehéz' viselni, kicsit néha fullad a bőröm alatta. És nehéz csíkok nélkül eloszlatni, nem árt az óvatoskodás. És a pórusaim is mintha kiemelkednének IMAX 3D-be tőle.Összességében nem rossz, de teljes méretben nem vásárolnám meg (viszont a másik típusa az Always Triple nagyon nagyon jó, abból már inkább :) )
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.