Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
elike
Egyedülálló maszk fakó és egyenetlen bőrtónusra
A növényi összetevők bőrszínjavító, hidratáló, bőrfelület kiegyenlítő hatással bírnak. A 24 karátos arany gyorsítja az anyagok felszívódását. A maszknak pórusösszehúzó hatása van.
2018.11.01. 16:18
Sokat olvastam erről a maszkról, két véglet van - vagy csak szidják, vagy csak dicsérik. Kíváncsi voltam rá, akciós volt az egyik eladónál, hát, megrendeltem.És a dicsérők közé iratkozom!A maszk arany színű, az összetételben van is arany. Finom illata van, nagyon könnyen kenhető fel. A felvitel után még arany egy darabig, aztán el kezd kifehéredni. Kb. 10-15 perc múlva már teljesen fehér. Ha bevizezem, megint aranyra vált :)Lemosni nem nehezebb, mint bármilyen hasonló maszkot. A bőröm utána nagyon sima, világos és egyenletes színű lesz, semmi piros folt, a pórusok teteje tiszta és pici. Tapintása finom, hidratált és rugalmas. Elég sok csillám marad a maszk után, de ahhoz elég nagyok, hogy ne a ráncokba üljenek be.Összességében nagyon tetszik, venni fogom még!
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.