Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
sarkanyandi
Elmpiplant Skinnergy normál/kombinált bőrre egy krém-gél állagú hidratálókrém, mely az aktív, tápláló anyagaival szinergikusan hatnak, ezzel optimális hidratálást nyújtva az arcbőrnek.
Tartalmaz:
Utoljára szerkesztve: 2017.03.28. 14:59 - 2017.03.28. 14:55
Használom már egy ideje, de az orrom környékét elzsírosította... Vagyis feltételezem, hogy ő volt.Egyébként nagyon meg vagyok elégedve, (bár jobban örülnék, ha tégelyes lenne, nem tubusos), nem nehéz viselni, jól viselkedik az alapozóm is rajta. Szebb a bőröm tőle, egészséges fényt kölcsönöz neki.Az illata nekem fura. 😃A fényvédő meg csak plusz, engem megnyert. 😊(Nálunk, Szerbiában, ez Bioten egyébként.)
2015.07.26. 17:32
Előbb az érzékeny bőrre valót vettem meg és nagy lelkesedéssel voltam iránta, de végül beláttam, hogy az én bőrömnek inkább ez való. Tényleg jól hidratál, az illata is jó, viszont nem annyira könnyed mint a birsalmás örök kedvencem. Ennek ellenére nem tudom hibáztatni, valószínűleg télen ez lesz az igazi. Ajánlom. :)