Hidratáló krémek

Erborian BB Krém 5in1 Light

3.2
Hozzáadva 2016.08.23.by

Cu2tka-baba

A márka BB krémének továbbfejlesztett változata.

A BB light már sokkal transzparensebb formula, lágy, emulziós állagával gyengéden védi a bőrt, és elfedi az esetleges bőrhibákat.

10 290 Ft-tól

2019.06.26. 11:37

Az alapozókat nem szeretem, nehéznek érzem tőle az arcom, így szerettem volna egy olyan BB krémet, ami természetes hatás kelt és ad valami pluszt. Nagyon szépen fed, igazi porcelán hatást kelt az arcon, nem lesznek tőle miteszerek, pattanások. Kicsi a kiszerelése, de nagyon kevés is elég belőle.

Utoljára szerkesztve: 2018.04.24. 05:21 - 2018.04.24. 05:18

CC krémet akartam ,de ez tűnt kevésbé testesnek. Nekem nem bántja a bőröm olyan mintha semmit sem viselnék. Kézzel viszem fel könnyen eldolgozható,a pórusok szinte eltűnnek . A fedése szerintem elég már-már egy gyengébb alapozóval vetekszik. A színe,no az nem a szívem csücske . A clair árnyalat amit használok nekem kicsit rózsás amit nem kedvelek. Öszességében pattanást nem okozott kényelmes egész nap,nem szárítja a bőröm nem folyik le. Én azért szeretem egy könnyű púderrel fikszálni és ezzel a rózsásságát is kiegyenlítem. Egyebekben azért kicsit túlárazottnak tartom .

Utoljára szerkesztve: 2017.09.09. 11:28 - 2017.09.09. 11:08

Pink Perfect krémmel használtam egy mintát. A nagy kiszerelést nem vettem meg, hiába akartak rábeszélni a jól bevált DW helyett. Szóval ez a BB nem feltétlen működik rosszul, de krémekkel kombinálva, a zsírosodása hajlamos bőrűeknek sok lesz.Figyelni kell a színére is, mert nekem túl sötétnek tűnt.Önmagában és alapozó alá lehet tökéletes. De primerrel és arckrémmel együtt alapozó helyett én nem ajánlom, mert átcsillog. Ápolni ápol, mert simít, nagyon krémes.:)

2017.01.26. 16:52

Kombinált, aknéra hajlamos bőrre abszolút nem ajánlom. Rosszabbat tett mint használt, és a fedése is a 0-val egyenlő, nem beszélve az áráról.

2016.11.20. 14:28

Minta alapján nálam ez a krém viszonylag jól muzsikált. Eléggé krémes,könnyen eldolgozható,a fedése nálam közepes. A pórusokba belesimul,egységes bőrképet eredményez.Természetes hatást kölcsönöz. Primerrel tökéletesebb a hatása. Viszont túl drágának találom.

2016.08.18. 10:35

Elég sűrű krém, a legjobb kézzel eldolgozni. Színben passzol az arcomhoz de állandóan kiütéses leszek ha ezt használom. Nagyon szép egyébként a végeredmény, bababőr...de valamelyik összetevőjére biztosan allergiás vagyok mert gyulladt patik jelennek meg ahova kenem.Amúgy tartós, de 2-3 óra múlva fénylik az arcom tőle. Primerrel jobban muzsikál de ahhoz meg drága, hogy egyedül ne tudja ezt.Nem újravevős.