Hidratáló krémek

3.7
Hozzáadva 2022.09.27.by

Kamea

15 ml és 40 ml

Félig Sminktermék: Az eredeti Erborian BB Cream-nél magasabb fedést biztosító Super BB segít elfedni a bőrtökéletlenségeket, a pirosságot és a sötét foltokat. A könnyű és kényelmes textúrájának köszönhetően, az Erborian Super BB természetes és bársonyos és tökéletesen egyenletes végeredményt biztosít bőrödnek.

Félig Bőrápoló: Az Erborian Super BB két koreai szuper-összetevőt egyesít: a fehér ginzenget és a fermentált ginzeng virágot. Mindezt egy olyan formulában, amely a bőr azonnali simább és hidratáltabb érzetét adja. Annak érdekében, hogy a bőrtökéletlenségek (például a pattanások, pórusok, mitesszerek stb.) megjelenését láthatóan csökkentse, a formula niacinamiddal gazdagodott, amely egy erőteljes aktív hatóanyag a tisztább bőr elérése érdekében.

9900 Ft és 20 900 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 21:49 - 2025.03.22. 10:36

Fedését tekintve jóval erősebb, mint egy átlag BB krém. Akinek vannak bőrhibái, a tökéletes végeredmény érdekében azért szüksége lehet minimális korrektorra. Elég világos bőröm van, én a Nude árnyalatot választottam, ami sárgás tónusú. Kicsit sötétnek érzem, de a Clair árnyalat a rózsaszín tónusa miatt nem lett volna jó. A színválaszték bár a BB krémekhez mérten jó (nem csupán két árnyalat van kb.) mégis nehéz igazán jó árnyalatot választani. Negatívum, hogy elég borsos az ára, ahhoz képest, hogy BB krém és 15ml. Összességében könnyű viselet, nem nehéz érzetű, erős fedést nyújt. Akinek sikerül igazán jó árnyalatot választania, annak jó alternatíva lehet hétköznapokra.

Utoljára szerkesztve: 2023.01.26. 05:10 - 2023.01.24. 20:37

Életem legrosszabb BB krémje… magában használni én nem tudom, talán valahogy elhasználom összekeverve egy pumpányi Estée Lauder alapozóval. A nude színűt vettem meg, halál fehérre meszelt képet csinál, szellem halloween sminkhez talán pont jó lenne és ha nem lenne még elég még kopik, hámlik le az arcról egész nap. Ráadásul mindezt nem olcsón….

2022.11.12. 20:22

Nem nem és nem. Fájdalmas, gyulladt, gennyes pattanásokat okozott valahányszor hozzányúltam.Imádtam volna pedig, mert csodaszép összképet nyújtott... 😔

Utoljára szerkesztve: 2025.02.09. 18:22 - 2022.09.15. 13:23

2022. 09. 15. Hogy ez a 15 ml-es kiszerelés milyen zseniális ötlet! Nagyon lassan fogynak az alapozóim, jelen esetben még van is rá esély, hogy kiürül ez a kis tubus.Első alkalommal mintát kaptam belőle Doré árnyalatban. Néhány használat után nagyon megtetszett és azóta a Doré és a Nude árnyalatot is beszereztem, 15-15 ml-es kiszerelésben. A Doré árnyalatot használom most, mert éppen ideális a nyári arcszínemhez. Idővel majd keverni szeretném a kettőt, illetve a Nude jó lesz majd, ha már teljesen kifehéredek.A csomagolásban semmi fakszni, kartondobozban egy műanyag tubus és kész. A flakon kupakja csavaros. Alatta az adagolócső szűkített, amin keresztül a tartalom jól szabályozható. Kinyomva sárgás színű, az arcon azonban már inkább csak felélénkíti a bőr színét. Nagyon-nagyon kevés is elegendő belőle. Elsőre ijesztően erős a fedése, de aztán szinte egy percen belül a szín gyönyörűen a bőrbe simul. Az állaga nem folyós, az arcon mégis kitűnően terül. Kézzel simogatom, tapogatom bele az arcbőrbe. Nem kukacoskodik egyik alatta lévő termékkel se, nem ül rá a pórusok tetejére, ami a halálom. Nem ül bele a ráncokba, inkább csak tompítólag tölti fel azokat. A nap végére is alig kopik, nem foltosodik, szépen tartja a bronzert és a pirosítót.Nincsenek számottevő bőrhibáim, főleg a bőrkép egységesítése, ezáltal tökéletesítése a cél. Nagyon szép, bőrfényű finish-t kapok általa, éppen olyat, amilyet szeretek! A fedését inkább közepesnek mondanám, mégse nehezít el. Nem érzem, hogy nem kap levegőt a bőröm alatta. Az ápoló hatása is vitathatatlan. Régebben ezért is nem használtam alapozókat, mert akkoriban még nem lehetett ennyi és ilyen szuper minőségű terméket kapni. Sok időmbe telt, amire leküzdöttem az alapozókkal szembeni fenntartásaimat.A belbecs minden szempontból tökéletes, a külcsínbe tudnék csak belekötni, de abba meg nem akarok. Jár neki a maximális pont!

2022.09.10. 15:07

Én is mintát kaptam belőle vásárláshoz és majdnem eldobtam, mert megvannak nekem az Erborian CC krémjei szemre, arcra egyaránt, amik a kecsegtető vélemények ellenére az én arcomra iszonyatos vonalakat vésnek, mindegy mennyit, hogyan kenek fel, szóval nagyon csúnyán öregítenek.Ez viszont egy álom, egy közepes fedésű alapozót simán lepipál, tényleg elfed majdnem minden elszíneződést, közben krémes és nagyon kiadós, olyan, mint egy hidratálókrém, ami táplál, ápol, szépít, ráncokba, pórusokba nem ül be és még véletlenül sem lesz poros a végeredmény, de nem is csillog-villog tőle az arcom.Hát a színválaszték a szokásos clair-nude-dore, ami jó is, rossz is, én például mindig kész vagyok, amikor 50 árnyalatból kellene választani, de nem megy persze.Nekem a clairt küldték, ami a nude-hoz viszonyítva egyértelműn rózsás szín (úgyhogy jót küldtek, elsőre sápasztónak tűnik, de tényleg igazodik), a nude meg sárgás, színmélységben szerintem a kettő azonos.Óriási pirospont végül, hogy 15 ml-es kiszerelésben is kapható, így sem egy életre nem kell elköteleződni egy kozmetikum mellett, sem túl sokat költeni, ha mégsem szerettünk volna bele.

2022.08.20. 17:05

Egy barátnőm a sima változatát használja, és mindig nagyon dicséri a terméket. Müllerben sikerült hozzájutni akciósan ehhez az új formulához, így rögtön egy nagy méretet vettem, de nem bántam meg. Nagyon szuper termék. Igen világos bőröm van, ebből a legvilágosabb árnyalat is hirtelen sötétnek tűnt, de szét oszlatva és 1 perc múlva már teljesen beleolvad a bőrbe. A fedése magasabb mint egy átlagos BB krémnek. Némely alapozónál is jobb a fedése. Nagyon kényelmes viselet, selymessé teszi a bőrt, tényleg szuper textúrája van. Nekem kell hozzá púdert használni a sminkelés befejeztével, Mert fényes marad. De ez semmit sem von le az értékéből.

Piactér

Több mutatása