Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
austenland
Ez a különleges növényi szérum biofermentációból származó fitokollagénnel extra tömörséget ad az arc bőrének köszönhetően erősítő, ránctalanító hatásának. Illatmentes.
2022.09.26. 10:46
Az Erboristica Anti-Age Global Fitokollagén – Omega-3, -6 ránctalanító arckrémmel együtt használom, együtt verhetetlen párosnak bizonyul, elképesztően szép lett a bőrképem pár nap használat után. A szérum elég furcsa állagú, nem teljesen cseppfolyós, de nem is olajos, inkább viszkózus. A pipettája egy borzalom, semennyit nem tud fölszívni a folyadékból, gyakorlatilag csak a végén megmaradó cseppeket tudom szétmázolni a képemen. Ez nagyon megnehezíti a szérum használatát, kifejezetten utálatos emiatt. Sajna elég drága is. Kíváncsi vagyok, hogy a hialuronsavas párja mit tud ehhez képest.