Sminkek szemre

Essence Bye Bye Panda Eyes! Szempillaspirál

3.9
Hozzáadva 2020.02.19.by

szeliger

Olajmentes formula amely meleg vízzel egyszerűen eltávolítható.

Vegán

2024.04.22. 16:04

Kedvenc spirálom volt, könnyen lemosható, viszont nem kenődött könnyezés esetén sem. Sehol sem találom már :( Tudtok valamit ajánlani, ami hasonló jó tulajdonsággal bír?

2023.03.03. 21:24

Életem fekete spirálja! <3Nem kenődött, nem potyogott, szép pillákat csinált és jól le lehett mosni.Nagy szívfájdalmam, hogy sehol sem lehet kapni)):

2022.10.08. 18:30

Ez az első és egyben utolsó essence szempilla spirálom.Szép pillákat csinál hosszabbit, dusit, jók az összetevők érzékeny szemre is simán használható viszont egyáltalán nem tartós. Egy-két óra mulva már kenődik,pereg.

2022.10.05. 10:00

Pár hónapja vettem, és először félretettem, mert az éppen használt (és folyamatosan elmaszatolódó) spirálomhoz képest nem csinált olyan hangsúlyos pillákat. Most viszont, újra elővettem, és pont annyit sűrűsödött, amitől nagyon szuper lett. Már 1 réteg is hangsúlyos, de 2 igazi bomba hatás. És tényleg nem kenődik, ez nagyon jó érzés, mert korábban folyton a szemem alatt törölgettem a bőrt, tükörrel vagy anélkül, amikor csak eszembe jutott, mert biztosan volt ott folt. Pedig nem olcsó spirált használtam. Most nincs :) Ezt fogom venni legközelebb is!

2022.05.17. 20:17

Az I need a miracle! sokkal szebb pillákat csinál, de minőségében ez a spirál is ugyanolyan jó: nem pereg (na, jó, talán egy kicsit, de nekem minden pereg), nem kenődik, szépek a pillák, fekete, nagyon fekete, úgyhogy minőségében eddig nekem ez a két spirál nagyon tetszik. Eddig ezek a legjobb essence spirálok, amiket próbáltam.

2022.03.05. 09:28

Az itteni vélemények alapján vettem meg. Habár kicsit visszafogottabb szempillákat lehet vele elérni, mint az eddigi spiráljaimmal, de legalább nem pereg, ami nagy előny.