Essence

Ár:   1500 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   12 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: siss, az összetevőket feltöltötte: dlrexqs, Módosítva: 2021. november 8.

Kiszerelés:   12 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

2 az 1-ben kefe:

• egy elasztomer vég az extra dússágért és a lenyűgöző megjelenésért
  • egy rost vég a tökéletes kidolgozáshoz és göndörítéshez

Tiria

RuzsnyomNiki

2023. március 7.

Az én pilláimon nem okozott "wow" hatást. Igazán se nem lett hosszú, dús meg aztán végképp. Ennél mindkét célra vannak jobb spirálok ebben az árfekvésben is. Az egyetlen indok, ami miatt 3 csillagot kap és nem 1-et, az az, hogy egyáltalán nem potyog és nem kenődik, voltam már benne edzeni is és tökéletesen bírta. Nem mondom, hogy pénzkidobás volt, de újra biztosan nem venném.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 7.

Anyics

2023. február 17.

Úgy vettem meg, hogy az I love extreme nem volt kapható és ránézésre (mindig a kefét nézem) ezt választottam. Meglepődtem, hogy jobb, mint az extreme, sokkal jobb. Szép fekete krémje van, a kefe szépen hord, nem csomós, gyönyörűen hosszabbít, nem kenődik fel a szemhéjamra (ilyen még nem volt) és egész nap tartós, nem pereg. Nagyon elégedett vagyok vele, mindenben jobb, mint az eddigiek. Én úgy használom: 1. szempillagöndörítő, 2. először a szilikon kefe, 3. kenés a másik oldallal, 4. egy réteg Maybelline Lash Sensational (mert ez a másik szuper spirál) 5. még egy réteg Essence. Így a végeredmény nekem szuper.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. február 17.

mircso

Bőrtípus: Zsíros
2023. január 8.

Nem szeretem az essence szempillaspirálokat, viszont nekem a márkától ez vált be legjobban. Nem hiszem hogy újra fogom venni de elfogom használni

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. január 8.

_gkataa

2023. január 3.

Amikor használtam spirált, (műszempillám van jelenleg) akkor ez volt a kedvenc spirálom. Ha nem lesz műszempillám, akkor valószínű ez után fogok nyúlni az üzletben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. január 3.

mothv

2022. november 12.

A keféje szimpatikus volt, nem maszatolódik, viszont nem csinál semmi különlegeset a szempillákkal. Nekem egy idő után már olyan volt használni, mintha elkezdett volna benne beszáradni a festék, pedig ennyire nem vettem régen.

Update:
Kicsit úgy érzem túl szigorú voltam vele. Egy időre abbahagytam és másik spirált használtam, majd amikor elfogyott, akkor visszatértem ehhez. Abszolút nem mondanám rossz spirálnak, de annyira nem is kiemelkedő.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. november 12.

Update:

N0emi

2022. november 9.

Baromira kenődik, ezért rétegezni is nagyon nehéz, mert nem győzöm kivárni, hogy megszáradjon az első réteg. (Sajnos ezt a legtöbb drogériás szempillaspirálnál tapasztaltam, és előbb be is száradnak, mert annyi produktum kerül a tubus szájához, hogy beáll az egész.) Nem tudok ezzel a kefével se mit kezdeni, nekem egyik oldala se vált be, sőt, inkább összetapasztotta a pillákat. A színe tényleg nagyon szép fekete.
Hát nem tudom. Lehet nem végzi a kukában, de újra nem fogom venni, az tuti, az én pilláimmal nem klappol.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. november 9.

melanie500

2022. november 4.

Nem. Megvettem, de minek? A kefe egyik oldala sem működik, nem dúsít, nem hosszabbít, nem emeli meg a szempilláimat. Nem csinál ez semmit. A kefe sem kényelmes, nem áll rá a szememre, vagy hogy is írjam. Kenődik és elnehezíti a pilláimat. Akinek erős, szép, hosszú pillái vannak, annak jó lehet, de akinek dolgozni kell a pillái megjelenésén (🙋‍♀️), annak szerintem ez nem jó választás. Azért nem 1*, mert volt ennél rosszabb spirálom is. Eddig az összes essence spirállal befürödtem, többet nem dőlök be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. november 4.

Enn320

2022. november 2.

Szeretem mindennapokra ezt a szempillaspirált. Már újra vettem amikor elfogyott. Mindkét oldalát szoktam használni a kefének. Nap végére nem vettem észre lepotyogást.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. november 2.

Vicus

2022. szeptember 13.

A színe nagyon szép fekete, de sajnos egyik oldala sem vált be a kefének igazán, ráadásul kicsit könnyen kenődik is, mondjuk én nem mindig púderezem le a szemhéjamat, van hogy nem kerül rá semmi. Összességében nem igazán vált be, de nem mondanám, hogy borzalmas termék, van akinek beválhat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 13.

Dorci99

2022. június 8.

Ritkán veszek meg úgy valamit, hogy előtte ne csekkolnám itt a véleményeket, ez a szempillaspirál azonban így ugrott a kosaramba. És mennyire nem bánom!
Kb. egy hónapja használom a Double Trouble-t.
Szuper a kefe mindkét oldala, én általában először kifestem egy réteggel a szilikon oldalával, majd ha picit szárad,akkor rámegyek a "kefés" részével, így nagyon szép hatást tudok vele elérni.
Egy rétegben számomra abszolút hétköznapi, kettőben pedig már-már műszempilla hatás.
A tartósságáról ne is beszéljünk, egyszerűen mozdulatlan reggeltől estig. ( És a sima verzió van nekem, el sem tudom képzelni,hogy akkor a vízálló milyen lehet!)
Mondjuk ennek köszönhetően nem olyan könnyű lemosni, de egy kis olajos lemosóval rendben van.
Szerintem újra fogom még venni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. június 8.

Kb. egy hónapja használom a Double Trouble-t.
Szerintem újra fogom még venni.

Antioxidánsok: Tocopherol, Hydroxyacetophenone
Hidratálók: Glycerin
Vitaminok: Tocopherol

Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Mesterséges viasz, mely különböző szénhidrogének komplex keveréke. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”)  és bőrpuhító (emollient) funkciói vannak a krémekben.

Mesterséges polimer (ismétlődő egységekből felépülő, nagyméretű molekula). Felületi hártya képző, hajfixáló és sűrűség szabályozó anyag.

Glycerin h 0 0

A méhviasz szintetikus alternatívája mely zsírsavak és alkohol észterek keverékéből áll. Leginkább a kozmetikumok megfelelő állagáért (krémesség, kenhetőség) felel és a kozmetikai tulajdonságai szinte teljesen megegyeznek a természetes méhviaszéval. Bár az összetevőt jellemzően a cruelty-free és/vagy vegán alternatívájaként tartják számon a méhviasznak (és jellemzően így is van), az összetevő lehet nem vegán is, mivel több gyártó a szintetikus méhviaszában zsírsavként lanolint vagy épp természetes méhviaszt is alkalmaz.

Vízben oldódó mesterséges polimer, amit a kozmetikumokban felületi hártyaképző anyagként használnak.

Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító  hatással lehet a bőrre.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.