Hidratáló krémek

Essence Hello, Good Stuff! Cica Face Cream Hidratáló Krém

3.8
Hozzáadva 2021.11.03.by

ronivarga2001

Egy nyugtató és hidratáló nappali krém, amely kiegészíti a bőrápolási rutinját - önmagában vagy primerként használva. Ázsiai centella kivonatot tartalmaz - a növény indiai pennywort, tigrisfű vagy gotu kola néven is ismert, és nyugtató hatása miatt népszerű a koreai bőrápolásban.

Alkohol, szilikon és olaj mentes

2025.02.26. 09:39

Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet. Pirosassággal nem kezdett semmit. Úgy kivágtam, mint macskát.. Amúgy elkenegettem lábra, nem vagyok az a kidobálós fajta.

2023.06.12. 19:27

Pár hónapja vettem fél áron, szerintem annyit megért. Az én bőrömet szépen lemattította. Szerintem jól hidratált és nyugtatta is a bőröm. A níveás illata nekem zavaró volt.

2022.10.26. 19:09

Szerintem ebben az árkategóriában jónak mondható de nem a legjobbnak. Hidratál, nekem az illata is kicsit fura és ragacsos lesz a bőröm tőle, hiába van előkészítve előtte. Illatanyag is van benne ezért a 3 csillag.

2022.06.30. 10:47

Szerintem ár érték arányban tökéletes. Egyszerű kis hidratáló. Nem okozott irritációt. Nem tesz csodát nyilván de kellemesen hidratál. Gyorsan beszívódik Nekem nyárra megfelel.

2022.05.31. 20:59

Kiárusításon elhoztam egyet kb 2-3 hónapja, kíváncsiságból.Az én arcomnak kellemes. Olyan "semmi extra, de hidratál", és végülis ezt vártam tőle. :)Elsőre olyan niveás feelingem volt (csak folyékonyabb), ami kicsit megijesztett, mert nekem (valószínűleg egyedül a bolygón) a Nivea irritációt/allergiás reakciót okozott mikor tizen-valahány voltam és azóta messzire kerülöm.Nem magában használtam, de elvolt a többi termékemmel. Újra nem venném, de 5-600ért egynek jó volt. Nem okozott diszkomfort érzetet és pattanásokat sem.

2022.05.09. 07:44

borzalmasan pattanásos lesz tőle az arcom, ráadásul nehéz érzetet hagy az arcon, ki is dobtam.