Kata033
Az intenzív árnyalatú és izgalmas textúrájú szemhéjpúder az olvadt fémre emlékeztet. Rugalmas textúra, magasan pigmentált trendi árnyalatok.
Utoljára szerkesztve: 2023.05.08. 17:16 - 2023.05.08. 17:15
Annyira jók ezek a kicsi Essence szemhéjpúderek. Ennek a 01es bronzos árnyalatnak csoda színe van. *-* Minden sminket feldob. A méretéből adódóan magammal tudom vinni utazáskor is.
2021.09.27. 14:30
Két árnyalat boldog tulajdonosa vagyok a 01 (ami egy csodaszép rose gold) és a 04 (metál ezüst) színekben. Fantasztikus a pigmentáltsága, krémes állaga van, brutál tartós a szemhéjon primer nélkül is. Sajnos nem látom már a boltok polcain pedig szuper termék! Bárcsak a sima mono szemhéjpúderek helyett ezek lennének forgalomban.
2021.04.14. 19:49
Az arany és a rosegold van meg nekem, imádom őket. Ha erősen nyomom rá az ujjammal a szemhéjamra, akkor nagyon durva bulizós krómos hatást érek el vele, ha meg gyengén nyomom rá a szemhéjamra akkor meg tökéletes mindennapi szemsmink.
2021.01.15. 19:14
Gyönyőrű fénye van, és eszméletlen tartós is, én rendszeresen elfelejtek alá primert kenni.A bronz árnyalat számomra “must have”!A rózsás árnyalat is gyönyörű, de nem az én színem, így azt árulom itt, de egyébként eszméletlen pigmentált, minőségi darab.
2020.01.19. 12:42
A 02-es szín van meg, egyszerűen gyönyörű. A kedvenc mono szemhéjpúderem.