Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: Bibike, Módosítva: 2014. június 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Bőrszínhez illő natúr árnyalatú körömlakkok.

7 árnyalatban kapható.

Tiria

kissnoncsa

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. február 18.

Nekem csak egy szín volt meg, ugyan nem passzolt a bőrtípusomhoz, de a körömlakk tartása elég jó volt, viszont nekem nem fedett teljesen két rétegben sem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 18.

GothicBeauty Blog

2013. szeptember 12.

Két szín van meg ebből a régi kiadású lakkból, és nagyon szeretem őket. Már jópár hónapja laknak nálam, és még mindig nem száradtak be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 12.

kalmaniki

2013. augusztus 30.

Nekem a cookies & cream fantázianevű árnyalat van meg és nagyon szeretem, mert visszafogott, nőies manit tudok készíteni vele gyorsan, mert hamar megszárad és 2 rétegben tökéletesen fed, nem lesz csíkos a végeredmény, ráadásul tartós is. Sajnálom, hogy az új essence nude lakkok már egyáltalán nem ilyenek.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 30.

Mackólány

Bőrtípus: Zsíros
2013. július 21.

Szeretem nagyon, két árnyalat van meg a 01 és a 06. A 01 árnyalatot jobban kedvelem mert szép világos és igényes körmöket eredményez :) Tartósnak mondható. :) Nekem bejött, ára sem vészes...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 21.

dorcus89

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. június 22.

06-Hazelnut cream pie árnyalat van meg. Nagyon szép a színe, gyorsan szárad, két rétegben jól fed. 3 napig bírta is a gyűrődést, aztán egy-két helyen elkezdett feljönni, lepattogni.
Az ára baráti volt, szóval ez nekem szó-szó. Vettem már drágábban olyat ami 1 nap után lekopott, szóval közepest kap tőlem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 22.

Nora24

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. május 31.

Nagyon szerettem , 4-5 napot simán kibírt! :-)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 31.

Nagyon szerettem , 4-5 napot simán kibírt! :-)

edka0707

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2013. május 18.

Én imádtam! Sokat vettem belőle, több üveggel és több színben, mert csak 99 forint volt a Rossmann-ban. A barátnőimet is megajándékoztam vele és nekik is nagyon bejött. Jól fedett 2 rétegben és 3-4 napig is kitartott, ami nálam nagy csoda!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. május 18.

floracska6

2013. április 14.

Nekem nagyon jó (bár hozzáteszem külföldön vettem és még ha nem is szabadna hogy legyen különbsége az ugyanazon termékek minőségében, sajnos sokszor van). Nekem nagyon gyorsan szárad és sokáig tart, és a tetejében még nagyon olcsó is! Ez nagy meglepetés volt, mert eddig útáltam az Essence lakkokat, de sajnos azt kell mondjam ez az egyetlen egy jó közülük, mert a minap vettem egyet és az is rém rossz. De ez a lakk nekem 5!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. április 14.

timcsike1989

2013. február 14.

Nagy hiba volt, hogy megvettem.. 1-szer használtam és bőven elég volt. Nagyon csíkoz, ha több réteget kenek fel akkor meg csúnya. Tehát kifestettem a körmeimet, amit egyből le is mostam és azóta a szekrénybe lapul.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 14.

indingo

2013. február 14.

Ami nekem van az nagyon vacak. 4 réteg után se az igazi...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. február 14.

Ami nekem van az nagyon vacak. 4 réteg után se az igazi...

Kémiai hámlasztók: Citric Acid

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, vagyis csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Színezék. Piros.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.

Minerál makeupokban gyakran használt por állagú anyag. Bár gyakran, mint a talcnál jobb, természetesebb összetevőt említik, Paula Begoun szerint ez nem egészen így van. A bizmut oxikloridot leginkább mesterségesen állítják elő bizmut, kloridionok és víz segítségével. A sminkekben az összetevőt leginkább azért használják, mert sajátos gyöngyszerű csillogása van és finom porszerű az anyaga, mely jól tapad a bőrhöz. Az összetevő hivatalos funkció besorolása színezék.

Vasoxid. Az egyik leggyakrabban kozmetikumokban használt színezőanyag, mely rozsdavörös színt ad a termékeknek.

Vasoxid féle. Az egyik leggyakrabban használt, fekete színű színezőanyag. Gyakran talákozhatunk vele smintermékekben, mivel szabályozza az alapozó sötétségét vagy épp feketeséget kölcsönöz a szempillaspirálnak.