Essence Purifying Nose Strips
Ár: | 599 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet feltöltötte: B. Mónika, az összetevőket feltöltötte: Lilla91, Módosítva: 2012. június 2.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Kitisztítja az orr kérnyékén eltömődött pórusokat. Rendszeres használata megelőzi az új mitesszerek kialakulását és tisztán tartja a bőr pórusait.
Acrylates Copolymer
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
A jim-jam marka tapasza utan ezt probaltam ki, SOKKAL jobb. Lathatoan hasznalt

A jim-jam marka tapasza utan ezt probaltam ki, SOKKAL jobb. Lathatoan hasznalt

Tegnap probaltam ki eloszor, egy gyors arcmosás-radírozás után, nekem nagyon sok miteszert kiszedett, nyilván nem mindet, de tele volt a tapasz vele :)

Gyakorlatilag semmire sem jó. Alapvetően nagyon mitesszeres az orrom, úgyhogy épp használhatott volna,de semmit sem távolított el. A mitesszertapaszok amúgy működnek egy szinten, a Nivea ugyanilyen terméke például nagyon jó. Ez teljes pénzkidobás.

Nagyon jó termék, nekem bevált.

Nagyon jó termék, nekem bevált.

Első használatkor elég ügyetlen voltam és nem vált be egyáltalán. Viszont az utóbbi kettő nagyon jól teljesített, tényleg eltüntette a mitesszereket. Nagyon jó, csak kár, hogy három darabos a csomag, mert így az árát nem éri meg.

Jó kis tapasz, gőzölés után elég sok csúnyaságot kiszedett, a többit pedig meglazította. Hátránya az ára...

Tegnap vettem egy csomaggal, hát nem ájultem el tőle (sőt...). Nehéz volt az orromra simítani, hogy passzoljon, leszedés előtt meg bevizeztem kicsit, ahogy írta a használati utasítás, de csak annyit értem el vele, hogy a negyede rajta maradt az orromon ilyen világoskék ragadós cucc formájában... Mindegy, még van kettő a csomagban, ha jobb lesz majd még visszajövök :) Tegnap vettem a Rossmannban, azt hiszem 600 forint volt.
UPDATE: Ma elhasználtam a második csíkot, fürdés-hajmosás-arcradírozás után, szóval azért jobban fel volt puhítva a bőröm mintha csak simán bevizezném és leradíroznám.
Most egész jó volt, kiszedett 20-25 mitesszert szerintem, de én úgy csináltam, hogy a végén NEM vizeztem be (mint a múltkor, ami után a fele az orromon maradt), hanem csak simán lehúztam/rántottam az orromról. Így nem marat rajta semmi, és látszódott is, hogy kisezdett párat, bár nem túl látványos a változás. (Mondjuk ez az én 'hibám', mert nagyon sok kis hülyeség van az orromon sajnos :( ) Kap +2 csillagot, ennyi pénzért megéri, de oda kell fogyelni, hogy csinálod és nem feltétlenül kell a használati utasítást követni. :)

Én a háromból kettőt már elhasználtam, sajnos hagyott benne jócskán, inkább csak a felszínen tűnik úgy, h segített, valójában olyan 10%-nyi mitesszert távolított csak el, bár lehet a technikám volt rossz :/

Az orrom sajnos mitesszeres, és ha szépnek szeretném tudni, akkor bizony használnom kell mitesszertapaszt. Még másat nem próbáltam, csak ezt. Jól ki kell gőzölni használat előtt az arcomat, aztán még bevizezem meleg vízzel az orromat, rárakom a tapaszt, megvárom, míg letelik a 15 perc, és egy hirtelen mozdulattal leszedem. MIután leszedtem, látszanak rajta az apró pici pontok (mitesszerek,fuj:D) és büszke vagyok erre a termékre, mivel saját kezűleg nem tudnám őket eltávolítani a nózimról, kozmetikushoz pedig ezért nem fogok rohangálni. Amint mondtam, más tapaszt még nem próbáltam, de még mitesszeres bőrre való kozmetikumot sem, igazából nem tudom miért... Na mindegy. Visszatérve, ez a termék nem egy csodaszer, a nagyobb mitesszereket nem szedi ki, de én összességében szeretem. Olcsó (500-600Ft), könnyen beszerezhető (Müller,Rossmann), könnyű használni.

Nem is akartam megvenni, mert nem hiszek az ilyenekben, de amikor nem találtam magamnak semmit az üzletben a kosaramban landolt ő is és a homlokra-állra való is... Mindkettőről fogok írni, mert egyre megy. Vizes arcra tettem fel őket, 15 percet vártam és szép lassan föntről lefelé lehúztam a csíkokat. Eszméletlen, hogy mennyi csúnyaságot kiszed, főleg a homlokomon és az államon figyelhető meg a hatása. A homlokomon gyakran vannak kis puklik, amikhez én hozzá se nyúlok, mert csak rontok a helyzeten, inkább kozmetikusra bízom. Na ezeket nagyon szépen leviszi, kvázi sima tapintású lesz a homlokon! A másik az állam, gyönyörűen kiszedi a mitesszereket, sokkal szebb lett ott a bőröm. Az orrom a kritikus terület, ott annyi "munka" lenne, hogy egy életen át naponta rakosgathatnám a tapaszokat, akkor sem nem lenne mitesszer mentes...De ez nem az ő hibája, így is sok mindent kiszed onnan is. Nyílván nem egyenlő a hatása a kozmetikai kezeléssel, de gyorssegélynek jó, hosszabb távon alkalmazva (én szeretném egyszer egy héten) szerintem észrevehető a hatása. Az árát kicsit túlzásnak tartom, 550 Ft.-ért 3 tapaszt kapunk.

Gyulladáscsökkentők: Dipotassium GlycyrrhizateEmulgeálószerek: Sorbitan Sesquioleate, Sorbitan Stearate
Illatanyagok: Methylparaben, Parfum/Fragrance
Parabének: Methylparaben
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891
Tartósítószerek: Methylparaben
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer, azaz a vizes és olajos komponenesek keveredését teszi lehetővé. A molekula nagyrészt olajban oldódik és csak kis részt vízben, így önmagában főleg magas olajtartalmú, víz-az-olajban típsú emulziókban használják, vagy kombinálják másik, vízben jobban oldódó emulgeálószerekkel. Részletesebb infó az INCIDecoderen.
Sorbitol és zsírsavak keveréke. Emulgeálószer.
Az édesgyökér (licorice) kivonata. Kiváló bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevő. Az atópiás dermatitisz (az ekcéma egy fajtája) és a hiperpigmentáció kezelésében is hatékony. További információ a truthinagingen.
Tartósítószer, a leggyakrabban használt parabénfajta. Hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben, ezért tanácsos a methylparaben-tartalmú termékek mellett fényvédőt használni. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.