Körömlakkok, lemosók

Essie Nails Körömlakk

4.1
Hozzáadva 2022.08.01.
13,5 ml

Magasan pigmentált körömlakk, amely az első rétegtől kezdve magas fedést biztosít. A szélesebb ecset, jól illeszkedik a körmök formájához, a pontos felvitel érdekében.

75 árnyalatban kapható

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.27. 15:24 - 2025.02.17. 17:31

Szerettem volna nagyon szeretni ezt a márkát, de nem tudom és nem is fogok többet venni. Hat lakkal rendelkezem tőlük, amelyeknek a minősége elég változó. Birthday girl: Ez volt az első, nagyon szerettem, hibátlan körömlakk. Mani thanks: Ugyanolyan, mint a birthday girl, csak a színe más, mégis nagyon rossz minőségű, púposodó, undi végeredménye van. It's all bright: Minősége az előző kettő között van. Nem szép, nem is tragikus. Bordeaux: Nagyon szép színe van és küzdelmesen fel lehet vinni szépen, de nagyon könnyen csíkoz és nem egységes két réteg után sem. Ballet slippers: Extrán csíkoz, nincs szép végeredménye. Teljesen mindegy, hogyan próbálkozom, buborékosodik. Pozitívuma a márkának az ecsete, könnyű vele dolgozni. Tartósságra (előkészítés+két réteg+fedőlakk) ugyanolyan, mint bármelyik 1000 és 2000 között mozgó lakk, nagyjából 5 napig szép. Nem pattog le, de körömvégről gyorsan kopik. A régebben vásárolt lakkjaim (2-3 éve) működtek jobban, az utóbbi időszakban sajnos mindig csalódás. Három csillagot adnék neki, de az ára miatt mondok kettőt.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.30. 10:08 - 2024.09.29. 18:21

Nem nagyon hittem benne, hogy tényleg jobb lehet egy drágább körömlakk, mint az amúgy negyed annyiba kerülő és bevált olcsóbb lakkjaim, de azért gondoltam, hogy teszek egy próbát... Először világos színeket vásároltam, és kifejeztetten meglepődtem, hogy mennyire egyenletesen terülnek, és valóban szépen pigmentáltak. Sokkal egyszerűbb volt Essie lakkal dolgozni, mint egy olcsóbb fajtával.. még az áttetsző árnyalatok sem csíkoztak, és szépen építhető a szín, attól függően milyen fedést szeretnénk... a nem áttetsző színek pedig akár már egy rétegben is szépek...Essie gel top coat-tal használom őket, egy hetet simán kibírnak úgy, hogy semmi nem látszik rajtuk a lenövésen kívül, fényesek, mint egy gél lakk.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.03. 14:56 - 2024.08.02. 00:10

Több árnyalatban is megvan, és azt kell mondjam egy teljesen átlagos körömlakkról van szó. Tartósságát tekintve mind közepes, vagy attól kicsit gyengébb megfelelő előkészítés mellett is. Ecsete is számomra elmegy kategória. Mindegyikből kellett a minimum 2 réteg, van ahol 3 is hogy rendesen fedjen, néhány csíkozott is bmit csináltam. Ezek tudatába eléggé túl van árazva. Ami miatt szeretem, hogy nagy a választék, és időközönként adnak ki új kollekciókat.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.07. 12:24 - 2024.07.09. 08:40

A legjobb körömlakk, mióta kipróbáltam csak ezt használom, már többször újravettem.Jók a színek, egy hétig fedőlakkal vállalható állapotban fent marad mosogatás, takarítás mellett.Az ecsete is pont jó, könnyű vele lakkozni.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.07. 12:24 - 2024.06.29. 06:58

Most már sok éve essie-t használok, Fifth Avenue színben (narancsos árnyalatú piros). Nem gondoltam, hogy van olyan körömlakk, amit tényleg elhasznál az ember, de ez olyan. Szerintem nem a tartóssága az, amiért indokolja a magasabb árat, hanem: kényelmes festés, jó ecset, gyorsan szárad (tényleg 1-2 perc), ellenben nem szárad be/nem sűrűsödik, elhasználod az üveget, nem kell újralakkoznod, mert pl. buborékos lesz, nem csíkoz és egy rétegben fed.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.17. 07:00 - 2024.06.08. 19:51

Számomra a bordoux szín két rétegben a nagybetűs körömlakk. Alap és fedőlakkal boldogan elvagyok vele 2 hétig. Megszámolni sem tudom hányszor vettem újra :))