Sminkek arcra

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF30

3.7
Hozzáadva 2023.02.07.by

lovecreams

Ez a 24 órás fedést garantáló, folyékony alapozó olyan könnyed, hogy szinte nem is érezni a bőrön. Könnyed textúrája úgy egyenlíti ki a bőr tónusát, hogy a bőr közben friss, természetes, és egészségesen ragyogó megjelenést nyer. SPF30 és magas antioxidáns tartalma észrevétlenül óvja a bőrt a káros UV sugarakkal és a levegőben található szennyeződésekkel szemben. Azonnal és folyamatosan hidratálja a bőrt az alma, a görögdinnye és a licsi gyümölcsökből kinyert, fokozottan hidratáló kivonatoknak köszönhetően.

13 700 Ft-tól

2022.09.13. 10:42

Nagyon könnyed, nagyon folyós:) Engem az a vizes, könnyed hatás, amit nyújt, teljesen levett a lábamról. Nem szárít, nem ül be ráncocskákba, szépen a helyén is marad, nekem bevált, kedvelem. Ecsettel- egy ősöreg, tömött, kis fejű Charlotte Tilbury - szépen eldolgozható.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.28. 20:48 - 2022.01.14. 08:10

Ódákat zengtek a estee lauder double wear alapozokrol… gondoltam új év próbáljunk ki pár év után valami újatAz első sokk a felbonás után se egy pumpa semmi… nekem ez az öntögetős forma valami katasztrófa.De gondoltam jó elnézem hogyha jó az alapozó…Hmmm double wear… fedése nálam nulla… még jó hogy a Dior skin forever korrektora mindig megment…Még próbálkozom vele hátha én rontottam el valamitDe első benyomásra ez az alapozó számomra ennyi pénzért az eddigi legnagyobb csalódásUpdate: Megpróbálkoztam beutyblenderrel felvinni az alapozót… egy fokkal jobb lett a fedése , de problémásabb időszakomba biztosan nem nyúlnék ehhez az alapozóhoz.Tehát a fedése jobb lett, viszont így sokkal több termék kerül a bőrre és csak csúszkál rajta az amúgy tökéletes korrektorSzóval én zsíros illetve kombinált bőrre egyáltalán nem ajánlomMaradok a Clinique Anti Blemish alapozójánálUtolsó Update mert több ötletem nincs… kipróbáltam , hogy transzparens púderrel alápúderezek… a fedése jobb… de így nagyon beül a pórusokba…Zsíros kombinált bőrre még mindig nem ajánlom…Nagy csalódás még így is , hogy akciósan vettem… ezért a pénzért többet várok

2021.11.09. 23:49

Imadom! A fedese nekem tokeletes a finishe pedig vizes,ami nekem kulon tetszik! Kombinalt borom imadja es egesz nap birja! Sokaig eleg,matt hatast ne kivanjon tole senki es azt sem,hogy maszk hatasa lesz ahogy az originalnal. Akciosan megjobban megeri. Egyetlen egy dolog,hogy ennyi penzert adhatnanak egy pumpat azert hozza..😏

2021.10.12. 18:31

Nyáron könnyű, természetes fedést ad, púderrel fixálva sokáig matt, helyén marad. Szivaccsal a legegyszerűbb felvinni, mert elég folyós. Pattanásokat nem okozott. A sima double wear-ből a 2w2-es árnyalatot szoktam használni a hidegebb hónapokban, viszont ebből a Nude-ból a 2w2 majdnem egy árnyalattal világosabb, oda kell figyelni vásárláskor.

2021.07.18. 09:45

Egyszer véletlenül ezt vettem meg az EL Double Wear Stay in Place helyett :) jó alapozó, nem ül bele a pórusokba, nem szárít vészesen, tartós, ecsettel vittem fel, nem úgy fed, mint a Stay in Place, tehát ha valaki kevésbé magas fedésű, jó minőségű alapozóra vágyik, annak ezt ajánlom.

2021.07.01. 13:09

Nem egyszerűen találtam rá és barákoztam meg vele, miután évekig a DW light alapozóját használtam. Nagyon sajnáltam, hogy az megszűnt, összetétel és állag alapján kerestem a hasonlót, néztem drágábbat (Clinique, DW) olcsóbbakat is, de egyik sem volt az igazi, sem színben, sem a bőrömön. Végül erre az egyik Estée Lauder szaküzletben beszélt rá az eladó, színt is -desert beige- segített választani és végül annyira bejött, hogy 4 vagy 5 üveggel már elhasználtam. Nem fed erősen, de nekem nem is kell nagy fedés, inkább csak a bőröm egységesebbé tétele a cél, tényleg nagyon könnyű, vizes, kicsit nehéz volt az üveges kiszerelés a nyomós -tubusos- alapozó után, de már erre is kifejlesztettem a bevált technikát, letekert kupakkal rázom fel, ami az ujjbegyemen marad, azt pöttyözöm az arcomra, majd ecsettel eloszlatom. Nem szokott összeállni, nem ül bele a pórusokba még púderrel sem, rajtam nagyon természetes hatású, remélem ezt nem szüntetik meg még sokáig.

Piactér

Több mutatása