Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

4.2
Hozzáadva 2019.11.25.by

apolka

30 ml és 50 ml

A Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum rendkívüli gyorsasággal korrigálja és regenerálja a mélyebb ráncokat, vonalakat, és megelőzi azok kialakulását. A korszerű szérum forradalmi CPR-75 Technologiája egyetlen hét alatt tölti fel a bőr energiakészleteit és duplázza meg a bőr ráncleküzdő képességét.   A Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum azonnal feltölti a ráncokat és a vonalakat, hatására a bőr simábbá válik és fiatalabbnak tűnik, ma és holnap egyaránt.

28 000 Ft és 39 000 Ft-tól

2020.12.20. 08:31

Az általam eddig használt termékek közül (pedig az nem kevés), ez a legemlekezetesebb. Élmény használni, csodás az illata, imádtam minden tulajdonságát. Fantasztikus. Ha tehetném, mindig lenne itthon.

Utoljára szerkesztve: 2020.06.05. 06:06 - 2020.06.05. 06:04

Lassan elérek az 50 ml-es kiszerelés végére. Azért lassan, mert elég sokféle terméket használok párhuzamosan (tudom, tudom, lehetnék következetesebb). A Beautypedia elég jó értékelést adott rá, és Pöti is az egekig magasztalta, így nem tudtam ellenállni neki. Irtóra szilikonos, emiatt úgy érzem, marad felkenés után egy pici réteg a bőrömön. Lehet, hogy ez csak pszichés hatás, mégis, emiatt leginkább csak alapozó alá használom. Akkor viszont nagyon élvezem: pont a szilikon miatt jó primerként is. Azt szeretem, ha nem kell sokat pepecselni az alapozóval, még ha nem tökéletes is az eredmény, elég legyen csak kézzel felkenni és már mehessek is. Ehhez bizony jót tesz egy ilyen termék.A bőrképen tényleg segít, tudja azt a bűvésztrükköt, ami bizony már jót tesz így 40 körül, kipihentebbnek tűnök a használatával. A hosszú távú hatásáról viszont így nem tudok sajnos nyilatkozni - csupán hinni szeretnék benne, hogy hat is:)Most már több olyan primer is kapható, amit turbósítanak más hatóanyagokkal (a Laura Mercier pl. kihozott többfélét is nemrégiben), viszont a kategóriájában ez még mindig ritkaságnak számít. Azoknak ajánlom ezért leginkább, akik nem szeretnek sok réteget az arcukon, de már jó lenne egy kis anti aging szérum és egy kis primer is az alapozó alá.

2019.08.29. 01:59

A legszuperebb krém amit eddig használtam! Gyorsan beszívódik, isteni illata van, selymes bababőrt ad és tökéletes sminkalap!

2018.11.14. 17:17

Elég régóta használom, persze nem állandóan. Elegáns az illata, imádtam, hogy bársonyos lett tőle az arcbőröm, bár akkor még nem tudtam, hogy ez a szilikon műve... Néha most is előveszem, sminkalapnak kiváló, de a bőrt nem táplálja, sajnos.

2018.08.08. 10:57

Nem is tudom mit mondjak erről a szérumról. Hát, sokáig kerülgettem ezt a terméket, egyik barátnőm esküszik rá évek óta és ez győzött meg.Egy hónapja van meg kb. használom és már a kezdeti eredmények nagyon meggyőzőek voltak. Az igazság az hogy van benne nagyjából 1 tonna szilikon, Ezeken kívül persze még biztosan van benne rengeteg szuper összetevő,és emiatt kapta meg hogy anti-aging termék. Ezzel kissé szkeptikus vagyok. Ez szerintem instant fiatalító ami a szilikonnak köszönhető. A ráncaimat úgy szünteti meg (esetlieg), hogy "betemeti őket" így azonnal és látványosan szebbé teszi a bőrképemet. Olyan mint egy jó primer. Legszívesebben annak használnám, de nem is komolyabban nem sminkelek rendszeresen, illete annak azért elég borsos... Hol este ,hol reggel használom, szép az eredmény. Kíváncsian várom, hogy hosszútávon mit tud velem kezdeni.

2018.08.02. 12:33

Mivel a Night Repair nagyon bevált, gondoltam kipróbálom a márka nappali szérumát is...hát, elég vegyesek az érzéseim. Ez emberek, nem szérum, hanem egy anti-aging primer, annyi szilikonnal, amennyit az én kombinált bőröm már nem szívesen visel el. Hagy a felszínen egy tipikusan szilikonos, síkos érzést, ami alatt viszket, fulladozik a bőröm, pláne, ha alapozót is kenek rá (bár azt meg kell hagyni, gyönyörűen terül rajta az alapozó). Ráncokat feltölti persze a sok szilikon, de csak addig, amíg használja az ember, hosszútávú hatása nincs, nulla. Gondolkodom, hogy a maradékomat felrakom eladásra, mert nekem nem igazán vált be.