Esthetic Hajfesték Eltávolító Törlőkendő
Ár: | 600 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 4 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: dio14, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | 4 db | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Hajfestés után eltávolítja a nem kívánt festék maradványokat a bőrfelületről.
Water / Aqua
eo I v
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract
Xanthan Gum
"Egy próbát megér"alapon vettem meg és nagyon nagy meglepetést okozott. ☺️
Teljesen leszedi a festéket a bőrről,nagyon elégedett vagyok! Az illata kicsit szúrós,de ki lehet bírni. (Inkább,minthogy napokig foltos fejjel járkáljak 😄)
Megérdemli az 5 csillagot!

"Egy próbát megér"alapon vettem meg és nagyon nagy meglepetést okozott. ☺️
Megérdemli az 5 csillagot!

Szörnyű. Égett tőle a bőröm, kipirosodott és a megféjdult a fejem a szagától. Nem igazán hozta le a festéket sem. És még ár-érték arányban nagyon drága is.

Aki otthon festi a hajat annak egy csodaszer.Hasznalatanal lenyeges info: serult feluletetre Ne hasznald! Ne dorzsold szet a borod, es hasznalat utan langyos vizzel mosd at az erintett teruletet.
Tobbszor vettem mar, tokeletesen teszi a dolgat. 5*

Tobbszor vettem mar, tokeletesen teszi a dolgat. 5*

Nagyon jó!
Számomra nem büdös, nem csíp, pedig ijedten olvasom most a véleményeknél, hogy vízzel le kell öblíteni az átdörzsölt területet, én ezt elmulasztottam...már második alkalommal...:-O
Kékesfekete tartós hajszínezőt simán eltávolított mindenhonnan.

Nagyon jó!
Kékesfekete tartós hajszínezőt simán eltávolított mindenhonnan.

Nagyon szuper, én sokáig sötétbarnával festettem a hajam otthon, és nagyon megörültem, amikor végre ráleltem a drogériában erre a termékre! Nekem bevált, csak ajánlani tudom. 5 csillag

Szerintem tök jó, hogy létezik ilyen. Én ma festettem hajat, és bár én is használom a homlok bekrémezős megoldást, azért a tövek közvetlen közelében így is festékes marad a bőröm. Ma este kipróbáltam, és tényleg tök könnyen leszedte a festéket, engem nem csípett különösebben. Az illata se rossz.

Szerintem sem az a termék, amire legnagyobb szükség van, mert vannak alternatív megoldások,. de azért megvettem...bár ne tettem volna. Az egy dolog, hogy borzalmas a szaga, de nekem nagyon irritálta a bőrömet (a halántékomról kellett leszedni a festéket). Úgy használtam ahogy le van írva, picit dörzsöltem (de csak finoman) a festékes részt, majd jó alaposan lemostam vízzel, és még micellás lemosóval is áttöröltem utána a bőrt, tehát sokáig nem érintkezett a bőrömmel maga a vegyszer. Kb. fél óra múlva iszonyúan elkezdett viszketni-fájni, jól be is pirosodott, és pici göbök is előjöttek. Nem tudok róla, hogy bármelyik összetevőjére allergiás lennék, hajfestékek nem okoztak soha irritációt, pedig azokban is van sok nem szép összetevő. Szóval nálam 1-es...

Szerintem nagyon jó találmány, eddig mindig nagy gondot okozott a fekete hajfesték által hagyott foltok...4 db kendőt tartalmaz, 1 festéshez elegendő 1 kendő így igen gazdaságos, az ára pedig igen kedvező. Sajnálom, hogy csak most találtam rá mert nagyon sok kellemetlenségtől megkímélt volna!
Számomra tökéletesen eltávolítja a foltokat, de csak a bőrömről!!!! Hajról nem kopik ezáltal a festék!

ha újra kezdhetném (vagy lehet még nem is késő elkezdeni) csak olyan kozmetikumokat gyártanék, amik teljesen felesleges a nőknek viszont nem sajnálják kidobni rá a pénzüket.. ez a termék is közéjük tartozik. bevallom én is majdnem bedőltem, mert nagyon utálom a fejemen ékeskedő foltokat hajfestés után, de aztán végignéztem az összetevőit és rájöttem egy kis vattával és egy SLS tartalmú tusfürdővel hasonló hatást érek el mint ez a termék. és láss csodát bevált :)
jöttem feljavítani egy csillagocskával, mert tegnap az istenért se akart működni a jól bevált tusfürdős ledörzsölés és annyira gáz volt a fejem, hogy kénytelen voltam megvenni. a szaga borzalmas és nagyon erős, a hatásával se voltam kibékülve, de mivel megmentett egy csillagot megérdemel, de továbbra is feleslegesnek tartom. :)

Nekem is bevált, szépen leszedi a festéket a fülemről és az arcomról.

Nekem is bevált, szépen leszedi a festéket a fülemről és az arcomról.

Gyulladáscsökkentők: Allantoin, Bisabolol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) ExtractHidratálók: Propylene Glycol, Glycerin
Vitaminok: Panthenol
Emolliensek: Panthenol
Emulgeálószerek: Sodium Laureth Sulfate, Triethanolamine, Polysorbate-80, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum
Tisztítószerek: Sodium Laureth Sulfate, Triethanolamine, Polysorbate-80, Xanthan Gum
Illatanyagok: Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Methylparaben, Sorbitan Oleate
Parabének: Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben
Tartósítószerek: Benzyl Alcohol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide
Kókuszból előállítható, tisztítókban, szappanokban és samponokban gyakran használt felületaktív anyag és emulgeálószer. Az SLS-nél gyengédebb, de hatékony tisztító anyag. Bár nagy mennyiségben az SLES is irritáló (az SLS mar kisebb mennyiségben is az...), a kozmetikumokban található koncentrációban a használata biztonságosnak tartott.
A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Lásd denaturált alkohol. Az SD alkohol-XX megnevezésben az SD a "specially denatured" rövidítése, a végén álló szám-betű kombináció pedig a denaturálási eljárásban használt formulára utal.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.
A kozmetikumokban emulgeálószerként és felületaktív anyagként használt (surfactant). Az élelmiszeriparban is használt 0,5%-nál kisebb koncentrációban.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Parabének családjába tartozó tartósítószer.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Bár illatanyagként és felületaktív anyagként is alkalmazható, elsősorban mint emulgeálószer kerül a kozmetikumokba. A truthinaging információi szerint különösen alkalmas olyan készítmények emulgeálására, melyek növényi olajokat tartalmaznak.
Vízben oldott ammónia. A kozmetikumokban ph szabályozóként használják. Savas környezetben reakcióba lép és stabilizálódik.
Fertőtlenítő összetevő, melyet a kozmetikumokon kívül kontaklencse ápolószerekben is használnak tartósítószerként.
Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.
Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
Aloe vera növényből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.