Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
MeaGNewcastle
Gyengéd, mégis alapos tisztító gél, amely hidratáló glicerint és panthenolt tartalmaz, szárítás nélkül tisztítja a bőrt. Szalicilsavat tartalmaz, amely antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatású, és segít megnyugtatni a problémás, zsíros és kombinált bőrt.
2020.10.25. 18:42
Ajándékba kaptam egy Kozmetikus ismerősömtől, aki ezzel a márkával is dolgozik.Kicsit féltem tőle, a parfüm és akoholt látva az összetevőkben, de "szülinapi ajandéknak, ne nézd az összetevőit". Örültem a szalicilsavnak és a hidratáló anyagoknak, így reméltem ezek hatása azért jó lesz. Kellemesen is "csalódtam" benne, sőt, igazán szeretem ezt a terméket.A bőröm kombinált és érzékeny, jellemzői, pici de sok bőr alatti pattanások, érdes dudoros felület, tág teli pórusok és bőrpír.Ez a tisztító gél jól habzik, nagyon jól tisztít, olyan "csikorgósra", de mégsem szárít vagy irritál. A kis szemcsékben van a hidratáló anyag, ezek gyorsan és teljesen elolvadnak. Arcon és testen egyaránt próbáltam és nagyon meg vagyok elégedve a hatásával, a fakó, dudoros, piros bőr helyett, fényes, friss, üde, "nyugodt és hűs" lett a bőröm, már első használat után.