Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
NoraH
Fehérít, ránctalanít, kiegyensúlyoz, továbbá sminkalapként is funkcionál.
Száraz bőrre a szérum után, míg zsíros bőrre tonizálás után érdemes használni.
Kiszerelés: 40 és 75 g
2016.04.13. 09:46
Nagyon szép sima lesz tőle a bőröm, illata kellemes. Nekem alapból nagyon fehér bőröm van, ezért a kifehérítő mivoltáról nem tudok nyilatkozni. Mindennapos termék.
2015.06.15. 16:22
Nekem nagyon bevált, szintén mintát kaptam belőle először, aztán nagyban is a barátom lett! Most már kicsit sok így nyárra, de télre nagyon bevált, plusz pont, hogy fényvédő is van benne, ami ebben az árkategóriában ritkaság!
2015.05.14. 17:24
Minták próbálgatása után eldöntöttem, hogy kell nekem! Én a kisebb kiszerelést választottam, gondoltam előbb azt fogyjon el aztán berendelek majd nagy adagot is. Maga a termék zseniális!Optikai tuningra van szükségem folyamatosan... szóval a menet nálam: Reggel arctisztítás, utána egy könnyed hidratáló (lásd Bebe mattító krém) pár percet várok, majd egy kis mennyiséget oszlatok el az arcomon ebből a csodából. A krém fehér/hófehér nagyon könnyen elosztatható és könnyen beszívódik, nincs kellemetlen illat és az állaga is megfelelő. Nem fehérít ki, nem morzsolódik és nem hagy nyomot. Szintén várok pár percet és szintén kis mennyiséget a max factor cc krémjéből teszek az arcomra. A hatás perfekt! Egész nap ragyogó, egységes, hidratált és egészséges arcképem van! Természetesen némi púderrel szoktam fixálni, de ez elhagyható. 8-9 órán át biztos szép bőrképem van. Instant photoshop. :)Nagyon elégedett, sőt több mint elégedett vagyok. Eddig a cc krém nem volt elég egy könnyű hidratálóval, tömörebb hidratáló esetén pedig pillanatok alatt zsírós hatású lett az arcom. Szóval ez a termék rettenetesen bevált! Nálam ő csodaszer! A dolgos nyári mindennapok sztár terméke lesz!
2014.08.20. 13:41
Mintát próbálgatok, eddig egészen jónak tűnik. Első alkalommal, amikor kinyomtam a tasakból egy elég híg hidratáló krém szerű cucc jött ki belőle, nem is értettem, mindenki azt írta, hogy fehérít. Második alkalommal jött a sűrű, fehérebb része is. Szóval a tasakban kicsit kiváltak az összetevők. Szépen lehet eldolgozni, könnyen beszívódik, nem irritál, nincs erős illata ez mind-mind jó pont neki. Sminkelni is szépen lehet rá, szépen tart a smink. Legnagyobb előnye szerintem, hogy ad egy enyhe fényt az arcnak, ami alapozó felett is látszik, így nem kell highlightert használni mellé. Ad egy nagyon szép harmonikus fényt az egész arcnak. Egyetlen hátránya azért akad, kicsit elnehezíti a bőrt, érzem, hogy van valami az arcomon, nem könnyed viselet.
2014.06.30. 12:30
Minta után rendeltem egy nagyot, és nagyon örülök neki :))Jó kis krém,bár nem az a hagyományos primer.Kombinált vagy zsíros bőrön a hidratálókrémet kiváltja, fényvédő is van benne, és valóban eltüntet minden pirosságot,nem kell korrektor a csúnyább hegekre sem. Az összetevők sem vészesek egy átlag primerhez nézve,mindennapokra is jó.Magában nem viselhető,mert nagyon sápaszt,de alapozóval és BBvel is jól működik ,a bőrkép maga a tökély.Sajnos a fényesedést nem gátolja-kell a púder,így a smink is tartósabb.