Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
vador
Természetes keveréke gyógynövényeknek, shea vajnak és az olajbogyónak, amelyek hidratálják, gyógyítják és megnyugtatják a kezet.
4, veszélyeztetett állatokról mintázott változatban érhető el:
2022.05.15. 12:12
Nekem a pandás változat van meg, finom barackillatú. Mint sokan én is az aranyos csomagolás miatt vettem meg. A kezeimet jól hidratálta, ha nem volna ilyen drága akkor gyakrabban megvenném.
2019.01.07. 00:38
A pingvin változatot vásároltam meg egy akció keretében kb. 600 ft.-ért. Örülök, hogy csak ennyit adtam érte. Sem az illata, sem az állaga nem varázsolt el, nehezen szívta be a bőröm. Ami tetszik, hogy könnyen elfér a táskámban és újratölthető.
2018.04.19. 16:12
A fókás van meg, de nekem sokkal inkább érződik menta illatúnak, mint zöld teának. Ez az illat a párom szerint szájszaggá alakul ha a bőrre kerül... :D egyébként a csomagolása tényleg aranyos, ajándéknak szerintem teljesen jó egy ilyen. Én magamnak újravenni biztos hogy nem fogom mert drága, és semmivel sem nyújt többet pl. egy neutrogenanal, ami 100 ml és 600 forint...
2018.01.07. 00:48
A fókás és a pandás van meg nekem. Nagyon kellemes, szerintem egyáltalán nem erős, enyhe illatuk van. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Plusz pont hogy nagyon aranyos a tégely, és újratölthető :)
2017.05.29. 10:25
A fókás, zöld teás van meg. Nagyon cuki, selymessé teszi a bőrt, viszont télen, ha már eleve szét van repedve a bőröm, akkor nagyon csípi... de ez minden olyan kézkrémmel így van nálam, ami nem természetes, nem úgy, mint pl a shea vaj, és társaik. Csak ezért vonok le egy csillagot.
Utoljára szerkesztve: 2016.01.12. 13:24 - 2016.01.12. 13:23
Én se tudtam ellenállni a csomagolásnak, ha elfogy a krém, muszáj lesz valahogy felhasználnom ezt az édes kis tartályt. :D Nekem egyébként a fókás (zöld teás) van meg. Elég erős az illata, viszont húgom és párom se szereti. Engem nem zavar és ahogy észrevettem, annyira nem is érződik sokáig. Ami a hidratálását illeti, megfelelő, puha kezeket varázsol. Maga a krém viszont nagyon kevés, ár-érték arányban tényleg nem túl jó, ezért csak 4 csillagot adok rá.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.