Egyéb kozmetikumok

4.2
Hozzáadva 2017.01.11.by

Pandácska

9 g

Panthenol és dogwood berry extract segít abban, hogy hosszabb, egészségesebb szempillánk legyen.

Biztonságos még az érzékeny szeműeknek is.

2025.02.07. 19:46

Egyetlen szempilla-növesztő szérum ami bevált. Kb 1.5-2 hónap alatt szemmel látható hatása van, a szemöldökömre is használom, nagyon jól benövesztette a kopasz foltjaimat is. Csak ajánlani tudom.

2024.01.30. 09:30

Olyan szép árpa lett a szememre tőle, hogy csak na. Nem vált be, max. a szemöldökömre tudom elhasználni.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.11. 16:27 - 2023.02.11. 17:07

Nagy reményekkel vettem anno, de sajnos nem igazán jött be, mivel érzékeny rá a szemem, ezért csak a szemöldökömre tudom elhasználni (azt szépen ápolja amúgy).

2022.10.04. 07:05

Sok mindent próbáltam már a szempilláimra. Egy hónap használat után kijelenthetem, hogy zseniális ez a termék. Dúsabb, hosszabb, hidratáltabb és spirálozva már úgy néznek ki a pilláim, mint a műszempillák :)

2022.05.15. 12:04

Elhasználtam egyet, de én nem vettem észre, hogy több vagy hosszabb szempillám lenne tőle. Egészségesebb kinézetű és hidratáltabb azért lett.

2021.11.23. 19:59

Nálam letaszította a trónról a Magister szempilla szérumát. Ezt is inkább a szemöldökömre használom, hát mit mondjak, érti a dolgát. Ráadásul az ára is nagyon baráti. Lehet hogy visszakapom az ifjúkori dús szemöldökömet???