Oswin Oswald
Olajmentes fényvédő, ami nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Hosszantartó hatású, érzékeny bőrűek számára is ajánlott.
2023.05.14. 12:18
Nagyon tetszik, tényleg mattít (púderesen), még hosszútávon is, ami számomra nagy előny. Ennek ellenére nem szárítja a kombinált arcbőröm, pedig nem használok nappalra hidratálót. Egyetlen hátránya számomra, hogy felkenéskor fehér, de eldolgozás után eltűnik a fehér réteg. Folyékony állagú. Az illata enyhe, de isteni, a naptejillat és valami virágos parfüm illatának a keveréke. Napon és nagy melegben még tesztelnem kell, sajnos ez a május nem túl napsütéses...
2021.05.31. 07:20
Nekem idáig ez a kedvenc fényvédőm, ez egy fluid, nagyon könnyű állagú, nem zsírosít, nem ragacsos, érzékeny bőrre tökéletes, nem csípi a szemet.
2021.05.05. 10:03
Szeretem, és ez az első, ami nem csípi a szemem. Kicsit felkenve fehér, de hamar elmúlik. Az én ízlésemnek kicsit túl mattít, de ez nyáron valószínűleg a hasznomra lesz.
2020.08.20. 13:44
A végén járok ennek a cuccnak, első tisztán ásványi naptejem. Igazából imádom használni (bár száraz bőrre nem ajánlanám), pillanatok alatt gyönyörűen eloszlik, nem csíkozódik viszonylag frissen felkent hidratálón se (türelmetlen vagyok, na), de. Amiért nem 5 csillag:1: Fehérség az bizony van, és ha az én papírlap árnyalatú bőrömön is látszik, akkor valószínűleg mindenkinek kiesik, aki egy picit is sötétebb bőrű.2: És ez az, ami miatt sajnos nem fogom újravenni, pedig nagyon tetszik. Szeretem az illatos/illóolajos termékeket, a bőrömet se zavarják, de ezt a cuccot szinte lehetetlen úgy felkenni, hogy ne csípje a szememet - valamelyik illóolaj lesz a bűnös. Nem lenne probléma, ha mondjuk az arcom aljára raknám csak, de rendes használattal túl közel van a szememhez és felmegy az illat, akármennyire is vigyázok, hogy ne kenjem bele a szemembe. Olajos lemosóval szedem le, és ott is vigyáznom kell, hogy szorosan becsukjam a szememet, nehogy a lemosott naptej belekerüljön. Más fényvédővel sose volt ilyen problémám. All in all: jó cucc, amit sajnos számomra elront az illóolajok miatti szemcsípés. Kár érte.
Utoljára szerkesztve: 2020.05.17. 14:42 - 2020.05.17. 14:29
Fú, az illatától először nem voltam elragadtatva, de mostanra el tudok tőle vonatkoztatni. A bőröm ugyan zsírosabb, kombinált, de egyre szárazabb, ezért az alkoholtartalom szárító hatását már erősebb aláhidratálással kell kompenzálnom. Irritációt nem okoz viszont. A sminkelést nem annyira szereti viszont. Kiemelődnek a száraz részek elég hamar, ha nem hidratálok nagyon alá. Zsírosabb bőrűek és fiatalok viszont biztos imádják, mert maradéktalan matt hatást biztosít. A csomagolása kényelmes, viszont nagyobb mennyiségben fehér nyomot hagy maga után. Egy alkohol nélküli verziójára kíváncsi lennék...
2019.06.21. 08:24
Nyáron extrém mód zsírosodik a bőröm, így muszáj voltam váltani fényvédőt, erre esett a választásom, és szerencsére bevált. Nem is figyeltem, hogy fizikai fényvédő, lehet akkor meg se vettem volna, azok sose válnak be nekem, főleg melegben nem, de így legalább már értem, miért kicsit zsíros, fehéres felkenve (ami teljesen mattra leszárad, sőt, olyan "porosra"). Engem nem szárít, hidratálót használok előtte, és ami a legjobb, hogy abszolút remekül mérsékli a bőröm zsírosodását, nem csillogok a hőségben 20 perc után, jó pár óra eltelik, míg kicsit púdereznem kell, vagy igazítanom a sminkemen, nekem már ennyi is megváltás. Mindig alapozok, és gyönyörűen mutat rajta az egyébként szintén matt alapozóm is, plusz rá mattító púder megy, és még így sem leszek túl matt ettől a kombótól. Egyébként nem irritál, nem okozott pattanást, komedót, semmit, teszi a dolgát. Zsíros bőrre, nyárra nagyon ajánlom.