Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Online

Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base SPF25 / PA++ (régi)

4.6
Hozzáadva 2020.05.26.by

wishes

35 g

Krémes állagú bőrtónus-javító primer.

Könnyen felszívódik, és hidratálttá, selymessé teszi a bőrt. Bármilyen BB krém alá használható. SPF25 fényvédővel.

3 árnyalatban érhető el:

• Mint Choux: a bőrpírt fedi el
  • Berry Choux: élettelivé teszi a fáradt, fakó bőrt
  • Peach Choux: sötét, sárgás tónusú bőrre
4.000 Ft-tól

2015.07.26. 11:36

egyik rendelésemhez kaptam a berry choux-ból mintát. magában elég fura volt, de utána ment rá a missha perfect cover BB. nekem tetszett, sokkal szebben mutatott rajta a BB, kiegyenlítette az bőrt, látható volt a különbség, tartósabb volt a BB vele. gondolkodom, hogy majd őszre beruházok egy teljes méretre, nyárra sztem nekem sok lenne a kombinált, nyáron olajosabb bőrömre.

2015.07.23. 12:46

Nekem a Berry Choux van meg, kombinált-zsíros arcborre. Télen szuper, nyáron már túl soknak érzem, de egyébként segít a fáradt, sápadt arcszínemet feldobni, jó rá sminkelni, eléggé fed, de nem fullasztóan. Valakinek szárazabb borrel már-már ideális is lehet, zsíros kicsit sok.

2014.12.22. 20:05

A Berry Choux boldog tulajdonosa vagyok. Első primerem, így nincs összehasonlítási alapom, viszont nagyon megszerettem. Nagyon szép, tartós vele a smink és nem okozott pattanásokat sem. Nem kell annyit vakolnom sem, ha ezt használom. A szárazabb területekre több hidratálót teszek, mert hajlamos picit kiemelni ezeket a részeket, de így ez kiküszöbölhető. Árban is jó.

2014.10.06. 06:57

Én a rózsaszínből kaptam mintát Wishestől. Nagyon jó kis cuc, szépen lehet rá sminkelni, és tényleg tartósabb vele a smink. De az illata nagyon idegesít... :S

2014.09.07. 07:30

Nekem a rózsaszín dobozosra (Berry Choux) esett a választásom. A csomagolása és az illata cuki :) Alá szoktam hidratálni, mielőtt felkenem, aztán rá az alapozó. Nagyon szeretem, szépen lehet rá sminkelni és tartósabbá teszi a sminket. Az ára sem vészes.

2014.09.06. 08:32

Nekem a Mint Choux van meg. Először azt hittem, hogy pénzkidobás volt, hogy nálam nem működik. Aztán rájöttem, hogy nálam úgy működik, ha nagyon keveset, szinte egy fél borsószemnyit sem(!) eloszlatok CSAK a problémás területeken ( orr, száj, áll, ahonnan a leghamarabb megkopna a smink) és így nekem tökéletesen bevált. Igy már nagyon elégedett vagyok vele.