Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Maniac
Mindennapos ápolásra javasolt. A regeneráló-tápláló összetevők gazdagsága által a bőr különösen sima és rugalmas lesz. Hosszantartó hidratálást biztosít, megszüntetve a felhám érdességét és hámlását. A könnyed összetétel és a kellemes, gyengéd illat különleges komfort érzést nyújt. A kecsketej védi a bőrt a kiszáradástól, a nyugtató összetevők megkönnyebbülést nyújtanak neki.
Kiszerelés: 210 ml
2017.01.24. 07:31
Istenem a kedvenc krémem volt...az illatába lettem szerelmes és nekem tökéletesen jól hidratált,gyorsan felszívódott. Összesen 2 dobozzal tudtam venni,azóta nem találok sehol nagy bánatomra:(((((
2015.02.09. 14:34
Finom illatú, kellemes állagú testápoló, mely gyorsan beszívódik és jól hidratál. Nagyon szeretem, de ettől jobb termékekkel is találkoztam már :) Az összetétele miatt valószínűleg nem veszem újra.
2014.01.09. 13:06
Munkatársam dícsérte és kérésemre vette nekem ezt a kérmet testápolás céljából. Könnyen felszívódik, és puha lesz tőle a bőröm. Nem túl erős illata van, ami kellemes de valahogy mégsem a kedvencem. Ennyi pénzért nagyon megérte! Munkatársam vette már valamelyik eurós boltban is, de netről is rendelt már.
2013.09.18. 12:07
Fokozottan kiszáradt bőrrel csodákat művel.Ha arcra használjuk nem hoz elő patikat. Nem marad zsíros réteg. Könnyen beszívódik és Finom illatú.
2013.05.08. 09:01
Édesanyám használja és párszor belekontárkodtam én is :) Mindig az édes tölcséres fagyi jut az illatáról az eszembe. Minden nap nem használnám, de amúgy tényleg jól hidratál és puha lesz az arcom tőle. Ár kategóriában, pedig az egyik legjobb.
2013.04.22. 17:59
igen, nagyon intenzív, vastag kis krém, radírozás után állandóan fönt van, és szépen hidratálja az arcom. az illata is nagyon tetszik, szinte farmon érzem magam! :) bár én nem szeretek mindenre külön krémet venni, ezért néha kézkrémnek is használom, arra már nem az igazi, mivel hagy maga után egy kissé "eltömített" érzést, de igazából nem erre való, ezért nem vonok le tőle pontot
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.