Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Eveline Luxury Expert Vanília Mélyen Hidratáló Testápoló

4.5
Hozzáadva 2024.01.02.by

Cintia89

Professzionális bőrápolást nyújt és megszünteti a bőrszárazság 6 tünetét: érdesség, hámlás, viszketés, feszülés érzése, rugalmasság csökkenése, bőrpír.

Aktív összetevők: Royal Orchidea kivonat, növényi kollagén, Royal Kaviár és Vanília kivonat, Shea vaj.

2025.02.27. 20:25

Szeretem az Eveline márkát, több terméke is bejött, így ezt is kipróbáltam. Elsőre kicsit megijedtem, vaníliás wunderbaumra emlékeztetett, de hamar mérséklődik és isteni finom, édes illattá szelídül. Jól hidratál, megéri az árát.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.19. 16:33 - 2025.01.19. 16:32

Nem vagyok egy nagy vanília illat rajongó, ezért fenntartásokkal vettem meg (éreztem magamban ugyanakkor, hogy nyitni akarok felé...). Szerintem kellemes egy termék, a márkát én sem mertem előtte kipróbálni, szintén azért, mert azt hittem gagyi. Nekem extra száraz bőröm van a télen, és azt gondolom, hogy többé-kevésbé segített. Kicsi az esélye annak, hogy újraveszem.

2024.12.29. 10:52

Isteni illatú testápoló!😊 Nagyon gyorsan beszívodik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Az illata hosszú ideig megmarad. Imádom✨

2024.12.02. 12:46

Kicsit erős az illata, jól hidratál, de nem annyira mint a Botanic Expert.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.19. 16:28 - 2024.09.07. 05:24

Jól hidratáló, a vanília illat kedvelőinek remek választás.

2024.06.25. 11:21

Száraz, vízhiányos bőrre nagyon szuper, testes és jól hidratáló testápoló. Az illata tartós és nagyon jó.