Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Dumitutoj
Minden bőrtípusra, érzékeny és rosaceára hajlamos bőrre is. Tisztít és felfrissít. Hidratál és táplál. Nyugtatja az irritációt.
Alaposan tisztít, tökéletesen eltávolítja a sminket, mélyen hidratál és revitalizál.
2022.12.12. 16:20
Elfogyott az arclemosóm és ez jött velem haza. Használtam már más terméküket, gondoltam, ezzel is teszek egy próbát. Még nem fogyott el az első tubus, de eddig meggyőzően teszi a dolgát. Nem szárítja az arcbőröm, nem csíp, kevés elegendő belőle.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.13. 16:33 - 2022.01.24. 00:28
Már másodszor vettem újra,nekem jobban tetszik ,mint a drágább márkás termékek. Kellemes,nem túl tolakodó az illata,nagyon jól habzik,és nekem jól tisztítja a bőröm,de nem szárítja,nem húzódik a használata után.Természetesen ugye arctisztítás után mindenkinek a bőrtípusának megfelelő arckrémet kell használnia.Mostnában egyre több Eveline terméket használok,úgy érzem az elmúlt egy-két évben nagyon pozitívan változott az arcápoló termékeik minősége ,és csak pozitív tapasztalataim vannak az elmúlt időszakban. :)
2021.07.05. 08:07
Ez az arclemosó gél kiváló arctisztító, szolid illatú. Picit szárítja a bőrt, ezért használok mellé hidratálót. Használata után a bőr kellemes tapintású, nem hagy nyomot, nem ragad.
2021.01.30. 18:57
Rozaceára hajlamos, kombinált bőröm van, nekem nem vált be ez a lemosó. Sosem éreztem úgy utána, hogy tiszta lenne az arcom, mindig hagyott valami fura réteget a bőrömön. Irritálni nem irritálta, és az illata is olyan semmilyen volt nekem, de alig vártam, hogy elfogyjon.
2021.01.21. 21:04
Mivel pattanásokra hajlamos az arcbőröm, ezért próbáltam olyan arclemosó gélt keresni, ami nem szárít, ezáltal nem tömíti el még jobban a pórusokat, de megfelelően tisztít. Ez az arclemosó gél számomra a Mixahoz hasonlóan tökéletesen bevált, ugyanis én az arclemosókatt nem csak arctisztításra, de egyben sminkeltávolításra is használom. Az Eveline terméke kevés mennyiséget alkalmazva, víz segítségével tisztává varászolja az arcbőrt, a legmakacsabb sminkett, alapozót is könnyen eltávolítja. Az illata számomra semleges, nem tolakodó. Minimálisan száríthatja a bőrt mindennapos arckrém használata nékül. A jó hír viszont, hogy ha heti 1-2 alkalommal arclemosás után arckrémet használunk, az teljesen kompenzálja az arclemosó gél minimális szárító hatását.
Utoljára szerkesztve: 2022.03.09. 05:35 - 2020.08.26. 00:22
Igen, sajnos ez az az eset, amikor az egy negatív értékelőnek volt igaza. Mikor a Balea száraz és érzékeny bőrre való arctisztító habját egy ideig nem lehetett kapni, amit minden tekintetben imádok, akkor azt gondoltam, megpróbálom ezt. Az összetevői nem elég szépek, de nekem az az elsődleges, hogy nincs benne alkohol, így ez annyira nem izgatott. Bár a sminket megfelelően eltávolítja, irritációt nem okozott, mégcsak azt sem mondom, hogy szárította a bőröm (hosszú távú használatról nem tudok beszámolni), ugyanakkor valóban hagy egy-véleményem szerint kissé ragacsos- réteget maga után, amit csakugyan nehéz lemosni és többször kell öblíteni, ráadásul túl van illatosítva. Érdekes, hogy a kommentelők között volt aki visszafogottnak találta az illatát, szerintem túl parfümös. Érzékeny bőrre való terméknek vagy ne legyen semmilyen illata, vagy valóban legyen visszafogottabb. Ez éppolyan fontos, mint hogy ne tartalmazzon alkoholt. Már az fel kellett volna, hogy tűnjön, hogy minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny és rozaceás bőrre is. Valószínűleg normál, vagy zsíros-kombinált bőrtípusra megfelelőbb lehet, illetve akinek nem kifejezetten érzékeny a bőre, annak lehet, hogy nem zavaró, hogy illatos (azzal együtt az erős illatanyag semmilyen bőrtípus számára nem kívánatos). Persze vannak joker termékek, mint pl. az érzékeny bőrre való micellás vizek, de alapvetően mégsem véletlen, hogy az egyes bőrtípusoknak nem ugyanarra van szükségük. Kicsit sokat akart a szarka, de nem bírta a farka. Sajnálom, mert akartam szeretni.