Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
linkee
Hidratáló és regeneráló gazdag éjszakai krém, száraz és érzékeny bőrre. Hatékonyan táplálja a bőr mélyebb rétegeit, kisimít és megszünteti az érdesség érzését. Megnyugtatja az irritációkat és újjáépíti a bőr természetes védőgátját.
Parabén és mesterséges színezék nélkül.
2019.06.07. 05:22
Ez az első krém amit vettem éjszakai használatra. A tapasztalatom az vele,hogy szolárium használat után nagyon jól esett a bőrömnek, nem volt száraz és piros az arcom.
2019.03.17. 13:42
Nekem érzékeny bőröm van és nagyon nem tett jót neki, hogy szépen fogalmazzak. Majd a lábamra elhasználom, mint általában az ehhez hasonló krémeket. Az Eucerin ehhez képest mennyország.
2019.02.16. 09:55
Nagyon jókor találtam rá. Az akne elleni krémem nagyon csúnyán elbánt a bőrömmel, de szerencsére elhoztam ezt a drágát kíváncsiságból. Mióta használom közel sem olyan száraz a bőröm, mint előtte volt az említett krémtől.
2019.02.10. 16:59
A ránctalanító hyaluronos szérumra ezt kenem fel esténként és mire felkelek pihe-puha az arcom. Egyáltalán nem zsírosítja az arcomat.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.25. 17:53 - 2018.09.25. 17:52
Vìzhiányos, de nem zsìrhiányos bőröm van. Sajnos èrzem rajta, hogy több olajat tartalmaz, mint ami a bőrömnek kellene. Ennek ellenère nagyon jòl hidratál, szebb a bőrkèpem ès nem irritál. A felszìvòdással sincs bajom, nem hagy ragacsos èrzèst maga után.
2018.04.17. 13:47
Pozitív: Én nagyon szeretem ezt a kémet,egységes arcot varázsol,hidratál,könnyen beszívodik.Negatív:Talán kicsit zsírosít. :(