Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Rossmann, online

Eveline Cosmetics Hydra Impact 360° Regeneráló Éjszakai Krém

Hozzáadva 2022.01.24.by

linkee

Hidratáló és regeneráló gazdag éjszakai krém, száraz és érzékeny bőrre. Hatékonyan táplálja a bőr mélyebb rétegeit, kisimít és megszünteti az érdesség érzését. Megnyugtatja az irritációkat és újjáépíti a bőr természetes védőgátját.

• Hydra Impact Formula - újszerű technológia, amelynek köszönhetően a krém intenzíven hidratál és hatékonyan meggátolja a bőr vízvesztését.
  • Soft Touch Control - innovatív komplex hármas hatással: mélyen hidratál, nyugtatja az irritációkat, selymes simaságot nyújt.
  • Hialuronsav - megtartja a vizet a bőr mélyebb rétegeiben.
  • Aquaphyline® - 24 órás maximális hidratálást biztosít, tisztít és méregtelenít.
  • Selyem proteinek - hatékonyan meggátolja a bőr kiszáradását.
  • Argán és mandula olajok - mélyen táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, láthatóan puhítja.

Parabén és mesterséges színezék nélkül.

2019.06.07. 05:22

Ez az első krém amit vettem éjszakai használatra. A tapasztalatom az vele,hogy szolárium használat után nagyon jól esett a bőrömnek, nem volt száraz és piros az arcom.

2019.03.17. 13:42

Nekem érzékeny bőröm van és nagyon nem tett jót neki, hogy szépen fogalmazzak. Majd a lábamra elhasználom, mint általában az ehhez hasonló krémeket. Az Eucerin ehhez képest mennyország.

2019.02.16. 09:55

Nagyon jókor találtam rá. Az akne elleni krémem nagyon csúnyán elbánt a bőrömmel, de szerencsére elhoztam ezt a drágát kíváncsiságból. Mióta használom közel sem olyan száraz a bőröm, mint előtte volt az említett krémtől.

2019.02.10. 16:59

A ránctalanító hyaluronos szérumra ezt kenem fel esténként és mire felkelek pihe-puha az arcom. Egyáltalán nem zsírosítja az arcomat.

Utoljára szerkesztve: 2018.09.25. 17:53 - 2018.09.25. 17:52

Vìzhiányos, de nem zsìrhiányos bőröm van. Sajnos èrzem rajta, hogy több olajat tartalmaz, mint ami a bőrömnek kellene. Ennek ellenère nagyon jòl hidratál, szebb a bőrkèpem ès nem irritál. A felszìvòdással sincs bajom, nem hagy ragacsos èrzèst maga után.

2018.04.17. 13:47

Pozitív: Én nagyon szeretem ezt a kémet,egységes arcot varázsol,hidratál,könnyen beszívodik.Negatív:Talán kicsit zsírosít. :(