bambuszka
Könnyed, hab állagú regeneráló mousse, ami egyszerre hidratál, véd és segíti a napégés miatt sérült bőr helyreállását.
2022.06.23. 10:59
Csúcs szuper! Azt írja, hogy illatmentes , én mégis érzek egy nagyon enyhe valamit, lehet, hogy a benne lévő dinnyeillatot. Annyira jó az állaga, beszívódik azonnal, és olyan kellemes lesz utána a bőr, hogy nem igaz! Felbuzdulva az esti rutinba is beépítettem arcra, és mennyei: puha, hidratált, telt lesz a bőröm. Kicsit drága, de 150 ml, szerintem sokáig elég lesz, cseresznyényit ír, én azért annak a dupláját teszem.