Tusfürdők

Fa Get Spiritual Tusfürdő

4.1
Hozzáadva 2021.06.30.by

siss

"Találd meg a belső egyensúlyodat a Fa Get Spiritual tusfürdő pihentető virág illata által. A 93%*-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó, vegán, pH bőrsemleges és bőrgyógyászatilag tesztelt formula véd a kiszáradástól és selymesen puha érzést kölcsönöz a bőrnek."

2022.02.12. 08:26

Olyan az illata, mint egy parfümnek. :) Tartós is, fürdés után is érezni

Utoljára szerkesztve: 2021.09.23. 07:11 - 2021.09.23. 07:08

Nagyon jó nyári tusfürdő. Számomra nyári :) mert a hideg idő (ősz, tél) beálltával krémtusfürdőkre szoktam váltani. Ez még nem következett be, mert kb. az 1/3-a megvan ennek a Fa tusfürdőnek. Egyelőre nem tapasztalom, hogy száraz lenne a bőröm, pedig már itt van a hűvösebb idő.Az illata kellemes. Mint egy enyhe parfüm.Jól habzik, gazdaságos.Vegán termék.Igen, a külleme kicsit fura, talán nem mindenki ezt emelné le a polcról elsőre, de a beltartalom jó.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.21. 15:21 - 2021.09.21. 15:19

Nagyon kellemes illata van nyárra tökéletes választás. Nagyon megfogott a neve tetszik ez az üzenet :) Nem szárította a bőrömet úgy vettem észre viszont én a krémtusfürdőket jobban preferálom.

2021.09.13. 05:56

Tesztelésre kaptam, nemrég fogyott el. Nekem is tetszett, nem bántotta a bőröm, pedig már régóta megvannak a bevált tudfürdőim, ritkán változtatok. Az illata is nagyon jó, nyárra még inkább tetszett.

2021.08.27. 13:03

Tesztelésre kaptam én is, körülbelül egy hete használom. Kellemes virágillatú, nem szárít, a csomagolása nekem tetszik, igényes és külön plusz pont nálam, hogy újrahasznosított műanyagból készül. Nem feltétlenül kerültem tőle spirituális hangulatba- de termékfejlesztő vagy marketinges legyen a talpán, aki a tusfürdő kategóriában bármi újat tud mutatni a drogériás szegmensben. Azért nem adok öt csillagot, mert a virágillatok nem az én világom, de alapvetően rendben van ez a termék.

2021.08.25. 06:53

Sok Fa tusfürdőt használtam már, valamelyik a kedvencem. A csomagolás nem túl figyelemfelkeltő, pedig sokan szerintem ez alapján emelik le polcról. Az illata tetszik, de nem túl tartós. Összességében vannak sokkal jobb Fa tusfürdők is.