Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Lolychan
Minden hölgy szeretne minél tovább szépnek, fiatalnak és vonzónak látszani. A Farmstay koreai márka 9 peptiddel gazdagított ampulla szérumja a segítségedre lehet az öregedés elleni harcban.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.02. 00:21 - 2024.01.08. 17:27
Ár-érték arányban jó választás ez az ampulla, a 100 ml elég lesz az idők végezetéig, pedig nem spórolok vele. :) Könnyen eloszlatható, a bőröm gyorsan beissza, nappalra és éjszakára egyaránt használom, tökéletes rétegezős rutinba és gond nélkül lehet sminkelni is rá. Az elején rögtön tapasztaltam egy instant hatást, nyilván a meglévő ráncaim nem tűntek el / semmilyen kozmetikum sem képes erre /, de szebb volt a bőrképem. Valószínű ez most is így van, csak már hozzászoktam a látványhoz. :D Jó kis termék, de valószínű kipróbálok majd mást is, ha egyszer elfogy. Egyelőre 4 csillag, mert nem tartom nélkülözhetetlennek, aztán majd meglátjuk.... ;)
2023.04.27. 18:10
Ár érték arányban nagyon jó kis cucc, nagyon kellemes, finom illatú, könnyű kis szérum. Aránylag könnyen felszívódik és nagyon jól hidratál, nyáron lehet hogy önmagában is elég lesz!
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.