„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
dlrexqs
Gyorsan felszívódó, antioxidánsokban gazdag arcolaj a teljeskörű hidratáláshoz és ragyogáshoz. Ez a többfunkciós szérum revitalizálja a bőrt és segíti a finom vonalak és a ráncok elsimítását.
2023.01.23. 17:17
Nagyon kellemes kis olaj. Az illata mézes, valamint az állaga is mézre hajaz, de annál azért folyékonyabb és persze nem ragacsos. Kicsit olyan, mintha egy nagyon folyékony gél lenne. A pipettának köszönhetően könnyű precízen adagolni, ami fontos, ugyanis elég pár csepp az egész arcra és nyakra. Én a tenyerembe cseppentek 3-4 cseppet és szépen mártogatom bele az ujjamat és úgy oszlatom el egyenletesen az arcomon. Kis mennyiséget is könnyű nagyobb területen eloszlatni. Smink alatt is működik, de én inkább az esti rutin részeként szeretem használni. Szuper puha tőle a bőröm reggelente, ebben a száraz időben pontosan erre volt szükségem. Amit még megjegyeznék, hogy ez a termék inkább zsírhiányos, mintsem vízhiányos bőrre jó. Valamelyest a vízhiányoson is segít, de a legnagyobb szolgálatot azoknak fogja tenni, akiknek a klasszikus értelemben száraz a bőrük.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.