Sminkek szájra

4.7
Hozzáadva 2019.06.12.by

kittiobiro

4 g

A speciálisan kifejlesztett matt BB rúzs ajkai számára hidratálást és kényelmet biztosít, valamint megnöveli ajkai teltségét. Tökéletes, láthatatlan védőréteget képez, mely lágyítja és finom matt hatást ad nekik. Gazdag összetételeivel segíti a finom vonalak eliminálását az ajakak körül.

2020.09.16. 20:49

Nagyon sokàig nem voltam a matt rùzsok kedvelője. Addig amèg nem talàlkoztam a Farmasi matt rùzsaival. Màra màr az összes BB matt rùzs megvan. 😁Szeretem bennük, hogy olyan a szìnskàla amit minden nap mindenhova lehet viselni. Olyan "your lips but better".A legnagyobb pozitìvum, hogy nem szàrìtja az ajkaim, nem fèszkeli be magàt a ràncocskàkba az ajkakon. Szinte krèmes mègis matt. Ès baromira tartòs.

2020.05.27. 15:12

Én a Cutie Pie-t rendeltem meg, azonban élőben teljesen más színe van, mint a katalógusban (inkább a Pure Nude-re hasonlít). Ez el is keserített és teljes csalódottsággal álltam neki felkenni. Viszont nagyon finom, puha lesz tőle a szám, és nagyon szép egyenletes is lesz tőle, így azóta előszeretettel használom. Tény, hogy van ennél tartósabb rúzsom is, viszont tényleg egyenletesen kopik, nem feltűnően és az hogy mennyire puhává varázsolja a zámat, kárpótol mindenért.

2020.04.27. 08:27

Használata egyszerű, nem kenődik. Egészen szépen fent marad, bár messze nem olyan tartós, mint a folyékony matt rúzsaik. Napközben kicsit rá kell javítani. Viszont itt is elmondhatom, hogy nem kopik foltosra, hanem szépen egységesen halványul az egész, így nem olyan zavaró a kopása.