Lemosók, Tonikok

Farmasi Hidratáló Arctisztító Tej

3.8
Hozzáadva 2018.03.27.by

timity

Lime kivonattal és E-vitaminnal.

2020.11.17. 12:12

Kicsit tartottam a citromos illat miatt, hogy mennyire tolerálja az érzékeny arcbőröm, de semmi irritációt nem okozott, még a szemem környékén sem. Szépen eltávolítja az erős sminket is. Kellemes a használata, kiadós, tetszik a pumpás adagolója. Anno a Müllerben vásároltam, de sajnos mostanában már nem látok Farmasi termékeket ott. Pedig jó lenne, mert több is nagyon bevált, különösen a samponjaik és hajpakolásaik.

2019.12.22. 17:42

Anno leértékelve jutottam hozzá üzletben, de nagyon sokáig elég. Főként annak aki nem napi szinten sminkel. :) Még mindig van belőle egy kevés és nem romlott meg, jól teszi a dolgát. Mindent gyönyörűen lemos, bármilyen vízálló sminktermékkel megbírkózik.

2017.02.12. 08:16

Ez mitől bio bolti??? Amúgy elég ócska.

2013.05.25. 20:22

Nekem érzékeny a bőröm és egyáltalán nem irritálta, még a szememet sem. Sminklemosásra használom és hatékonyan tisztít! :) Nagyon jó árban van.

2013.04.15. 08:24

Árban nem a legjobb tisztító, bár hatékony. Illata állaga jó.

Utoljára szerkesztve: 2013.09.23. 17:07 - 2013.02.24. 17:00

Te jó ég! Ezek az összetevők.. :( Régen szerettem, de mióta natúr termékeket használok, azóta ezt az arctisztítót nem nagyon használtam. A hatása:5-ös, mert tényleg szépen levitte a sminket. Illata: 5-ös, sokáig érezhető volt. Állaga: 5-ös, mert krémes, könnyen teríthető. Ára: 1300Ft volt , ez indokolatlan a sok csúnya, olcsó kőolajszármazék láttán... Akit nem érdekelnek túlzottan az összetevők, biztosan szeretné, de én az érzékeny bőrömre nem kenném többet.. Update: Megtaláltam az igazi sminklemosót, így ezt már nem használom. Félig van, 200Ft-ért bárki viheti! Ha érdekelne valakit.. :)