Az én hajam nem vegykezelve van, hanem hennázva és szerintem a sütögetés ellenére se roncsolódott, de egy ideje azért birizgálta a fantáziámat az olaplex de nagyon drágának tartottam. Így megörültem amikor megláttam ezt. A festékbe keverés ugye nálam kiesett, mert minek is, de azért szerettem volna valami extra ápolást a hajamnak. Alapvetően balzsamot se használok, mert nem igényli a hajam, így lehet, hogy ezt a pakolást azért is érzem jónak, mert elszokott a hajam az ilyesmitől. A használati utasítás szerint össze kell keverni, ha nem festékbe tesszük Én kb. 10-15 percre tettem, könnyű volt lemosni és valóban szép puha, sima és fényes lett a hajam. Egy használat után nálam 4 csillag, mert csodát nem tett, de majd updatelek pár hajmosás után. (április 8.)Update: Jöttem felpontozni. Azóta még egyszer használtam a pakolást a fentebb említett módon. Aztán 5 napja (én heti 1x mosok, mert nem szükséges az én hajamnak többször) mostam csak samponnal. Előző hajmosásnál használtam a pakolást utoljára. Az én hajam az a fajta hullámos, ami formázás nélkül nem szép. Mondjuk úgy, hogy inkább tűnök kócosnak. Nem szeretek foglalkozni a hajammal, szóval ha muszáj sütöm vagy vasalom, de általában ezt el szoktam sunnyogni, így nálam sokszor bad hair day van, szóval általában copfot hordok. Az utolsó mosás után vettem észre, hogy tényleg nem hiányzott a balzsam (amúgy is sokszor elhagyom). A szokás hatalma miatt most is copfoltam, de egyszer csak azt vettem észre, hogy puha a hajam. De nagyon. És szinte olyan egyenes, mintha vasaltam volna. Valamit tuti csinál a hajjal, mert ilyesmit én eddig még nem tapasztaltam. Kíváncsi leszek a hosszabb távra, de már vettem új adaggal, ha szükségesnek érzem majd :)