Bibijja
Speciális, természetes olajok kombinációját tartalmazó formulájának köszönhetően mélyen ápolja a bőrt.
2022.10.01. 08:33
Nagy reményeket vártam tőle ,sajnos nem jött be. -nem irritált , de az illatával nem voltam megelégedve .-az összetevőivel nem voltam megelégedve , hisz ez egy Natur termék lenne. -hidratált , de nem elégé ,plusz alig lehet eldolgozni az arcbőrön.
2022.04.27. 09:48
Már egy ideje használom. Elfogyott az éjszakai hidratálom gondoltam váltok. Nagyon szeretem én is meg a bőröm is nem marad zsíros a bőröm tőle levegőt is kapok. A pattanásaim is csökkentek mióta használom. A bőröm is összeségében jobb és szebb lett tőle.
2021.12.21. 17:33
Gondoltam teszek egy próbát valamilyen natúr hidratálóval, és erre esett a választásom. Körülbelül 3 hónapja próbálkozom a tudatos bőrápolással, ami segített is a pattanások csökkentésében, majd elfogyott a hidratálóm és elővettem őt. Hirtelen ismét visszajöttek a nagy gyulladt pattanásaim, hiába csináltam mindent ugyanúgy. Kicsit túl nehéznek éreztem ezt a krémet szóval pár napra elhagytam és a Mixa pumpás atopiance testápolóval+LRP cicaplastal kenegettem az arcom, ami helyre is tette. Ahogy abba hagytam a használatát, akkor jöttem rá hogy ez irritálhatta a bőröm és hozta vissza a nagy, gyulladt aknékat. Ahogy látom elég sok illatanyag is van benne (emelett pedig elég büdi szaga van), és rontott is a bőröm állapotán. Lehet hogy valakinek beválik, de nekem nem jött be.
2021.12.08. 17:47
Nekem kicsit túl könnyed éjszakára, ezért a nappali változatát nem is mertem megvenni, pláne télre. Ettől függetlenül nagyon szeretem, csak kicsit rásegítek még olajokkal.
2021.10.25. 14:17
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim az előttem szólókkal:1. Érdekes illata van. Sosem találkoztam még ilyen illattal, meg kell szokni. 2. Sűrű az állaga, meg kell küzdeni az eldolgozásával.3. Pár napja használom, eddig nem okozott irritációt.Összességében kellemes éjszakai krém. Ha kiürül az első üveg (ami egyébként nagyon jól néz ki), majd frissítem az értékelésemet.Kicsit aggaszt benne az a pár narancssárgával jelzett összetevő.
2021.06.22. 10:46
Nagyon szuper krém! Jól hidratál, nem okoz irritációt és pattanások. Az illata először furcsa, de meg lehet szokni. Kicsit nehezen dolgozható el, nagyon kevés elég belőle.